Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Πέμπτη 11 Αυγούστου 2011

Περισυλλογή ναυαγών στα Δυο Αδέλφια

Ενημερώθηκε, τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, ο Λιμενικός Σταθμός Αλοννήσου, για ύπαρξη ναυαγών στη νήσο Μ. Αδελφός. Άμεσα στο σημείο έσπευσε το Ε/Γ-Τ/Ρ «ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ» Ν.Π. 10001, με επιβαίνοντες προσωπικό της οικείας Λιμενικής Αρχής, αλλά λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν στην περιοχή, καθώς και λόγω...
σκότους, η προσέγγιση κατέστη αδύνατη και το σκάφος επέστρεψε στο λιμάνι Αλοννήσου.
Η επιχείρηση επαναλήφθηκε με το πρώτο φως της ημέρας και οι ναυαγοί εντοπίστηκαν και περισυνελέγησαν με ασφάλεια από το ανωτέρω σκάφος. Πρόκειται για τέσσερα άτομα, αυστριακής υπηκοότητας, οι οποίοι επέβαιναν στο Ι/Φ σκάφος «BIENE», το οποίο, κατά δήλωσή τους, έπεσε επί των βράχων και καταβυθίστηκε λόγω της σφοδρής θαλασσοταραχής και της θραύσεως της καδένας της άγκυρας.
Οι ανωτέρω μεταφέρθηκαν, για προληπτικούς λόγους, στο Περιφερειακό Ιατρείο Αλοννήσου, όπου διαπιστώθηκε ότι είναι καλά στην υγεία τους, ενώ με μέριμνα του Δήμου Αλοννήσου τους παρασχέθηκε κατάλυμα και ενδιαίτηση.
Το Ι/Φ σκάφος «BIENE» δεν αποτελεί κίνδυνο για τη ναυσιπλοΐα και από τη βύθισή του δεν προκλήθηκε θαλάσσια ρύπανση.

2 σχόλια:

  1. Ας είναι καλά ο καπετάνιος του Αξιον Εστι (ΚΥΡΙΑΖΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ) που ειναι πάντα προθυμος να βοηθήσει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.