Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τετάρτη 31 Αυγούστου 2011

Με 23% ΦΠΑ από αύριο η εστίαση..!

Του ΣΤΑΘΗ (Σταυρόπουλου)
Με στάση πληρωμών προς το Δημόσιο απαντούν οι εστιάτορες στην κυβερνητική απόφαση για μετάταξη επιχειρήσεων εστίασης στον ΦΠΑ 23% που τίθεται σε ισχύ από αύριο, Πέμπτη. «Δεν αντέχουμε άλλο. Ο κόσμος έχει ήδη χαθεί από τα μαγαζιά. Οι εισπράξεις έχουν μειωθεί έως και 70%. Έτσι κι αλλιώς έχουμε αδυναμία να πληρώσουμε τους φόρους» είπε στον Ρ/Σ Βήμα 99,5 ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εστιατορικών και Συναφών Επαγγελμάτων, Γ.Τσάκος.

3 σχόλια:

  1. ΜΠΡΑΒΟ στο ΠΑΣΟΚ έτσι θα γίνουμε ανταγωνιστικοί και θα κερδίσουμε τουρίστες από τις γειτονικές χώρες και θα επιτύχουμε την ΑΝΑΠΤΥΞΗ ξανά ΜΠΡΑΒΟ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συνχαρητηρια στην κivernisi τon Ellinon με τετοιες πρωτοβουλιες φερνεις αναπτυξη βεβαιως αναμφιβολα,αλλα οχι για τους Ελληνες γιατι τους ελληνες τους ταφοπλακωνεις φερνεις αναπτυξη για τα ξενα συμφερωντα που με τετοιου ειδους φοροπλιατσικολογιστικη πολιτικη τους καλεις επισημα μετα το λουκετο που θα ερθει να ΠΑΡΟΥΝ τις επιχησεις εν ελλαδι και να διακυδεβωνται την επιχηρηματικη κοινοτητα.Υ.Γ Δεν ειδα καμια ανακοινωση στο μπλοκ περι του θαματος απο τους ακουραστους κυβερνητικους βουλευτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΓΑΠ

    ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΤΥΡΟΠΙΤΕΣ.
    ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΩ .....ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

    ΑΚΟΥΜΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΩΠΑΣΑΜΕ

    ΣΤΑΦΥΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.