Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Δευτέρα 15 Αυγούστου 2011

Τα εγκώμια και η περιφορά του Επιτάφιου στην Παναγία Παπαμελετίου στη Σκόπελο

Πολλοί πιστοί παρακολούθησαν χθες βράδυ στην Παναγία Παπαμελετίου στη Σκόπελο τον πανηγυρικό Εσπερινό, όπου έψαλλαν τα εγκώμια της Θεοτόκου και κατόπιν ακολούθησαν την περιφορά του Επιτάφιου της Παναγίας.
Στον Εσπερινό και την περιφορά του Επιταφίου παρευρέθη και ο Δήμαρχος Σκοπέλου Γιώργος Μιχελής.















7 σχόλια:

  1. Ένα πολύ μεγάλο μπράβο, στον άξιο ιερουργό πατήρ Χρήστο! Παρά τις επιθέσεις που δέχεται, εντός και εκτός, ο πατήρ Χρήστος είναι διαφήμιση για το νησί μας! Ας τον στηρίξουμε όλοι στο έργο του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συνχαρητηρια παπα χρηστο εισαι λεβεντης τετοια μεγαλεια η σκοπελος ειχε να δει απο καποιον μακαριστο προκατοχοσου,και παλι μπραβο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Πάπα Χρήστος όταν πέρασε μπροστά από το Μερκούριο γιατί άρχισε να φωνάζει (με καθόλου ευγενικό τρόπο) σηκωθείτε όλοι και stand up; Το νησί μας είναι τουριστικό και στο κάτω-κάτω υπάρχουν και κάποιοι που δεν πιστεύουν, δικαίωμά τους δεν είναι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Παπα Χρήστος δεν μπορεί να κατανοήσει το δικαίωμα του οποιουδήποτε αλλόθρησκου ή άθεου να μπορεί να υπάρχει στο νησί της Σκοπέλου χωρίς η ιδιωτική το ζωή να βομβαρδίζεται από την κακοφωνία του περιβάλλοντός του.
    Όλη η σχετική κουβέντα που έγινε και από αυτό εδώ το Blog δεν τον επηρρέασε ούτε στο ελάχιστο. Ίσως το θέμα έχει ξεπεράσει πια τα όρια του σοβαρού και να πρέπει να το αντιμετωπίσει κανείς μόνο με άφθονο χιούμορ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γιαννης Δημ Τζωρτζης17 Αυγούστου 2011 στις 1:55 μ.μ.

    ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΡΟΚΟ ΚΑΙ Η ΤΥΝΗΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ ΜΕΡΗ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΥΧΟΝΤΑΙ (ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΤΟ ΡΑΜΑΖΑΝΙ ΤΟΥΣ) ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ, ΑΘΕΟΙ, ΙΔΩΛΟΛΑΤΡΕΣ,ΒΟΥΔΙΣΤΑΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΕΚΕΙ ΑΠΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΞΕΝΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΣΤΑΜΑΤΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΣΕΒΑΣΤΟΥΝ. ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕΒΟΝΤΑΙ, ΠΑΠΑ ΧΡΗΣΤΟ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΙΣ ΩΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΝΑ ΣΕ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΕΠΙΤΕΛΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΝΟΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΠΑΠΑΜΕΛΕΤΙΟΥ. ΟΙ ΕΝΩΡΙΤΕΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΕΝΩΡΙΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΠΑΠΑΜΕΛΕΤΙΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΚΟ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙΣ.
    Υ.Γ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΘΕΛΗΣΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Παπα Χρήστο πρέπει να καταλάβεις ότι όλος ο κόσμος δεν περιστρέφεται γυρώ από την "ορθοδοξία" σας και να χαμηλώσετε λίγο τους τόνους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Συμφωνώ με το σχόλιο του κ. Τζώρτζη. Ως εκπαιδευτικός γνωρίζω ότι οι αλλόθρησκοι μαθητές δεν ειναι υποχρεωμένοι να προσεύχονται αλλά ειναι υοχρεωμένοι να σέβονται τους συμμαθητές τους την ώρα που προσεύχονται.
    Ο παπα χρήστος αστειευόμενος θέλησε να ενημερώσει διακριτικά τους θαμώνες του μπαρ ότι κάτι πολύ σημαντικό συμβαίνει γύρω τους και ας το σεβαστούν... που οι "ξένοι" τουρίστες στο νησί μας σέβονται πολύ περισσότερο τη θρησκεία μας και τις ακολουθίες και τα μοναστήρια μας από όλους αυτούς που έκαναν τα προηγούμενα σχόλια...! και δε παρεξηγούνται ούτε μειωνεκτούν απ τα λόγια του ιερέα. Αντίθετα οι παραπονούμενοι πιο πάνω έχουν τρομερό κόμπλεξ με την ορθοδοξία και ενοχλούνται όταν αυτή (η ορθοδοξία) εκφράζεται ελεύθερα στους δρόμους της πόλης μας! Μόνο την ορθοδοξία τη σέβονται και την χειροκροτούν διεθνώς... ενώ εμείς βγάζουμε εδώ όλη την κακομοιριά μας και την αμάθειά μας!
    Όποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται ... Όποιος θέλει να απαντήσει ας έχει το θάρρος να απαντήσει ΕΠΩΝΥΜΑ τουλάχιστον. ΚΩΣΤΑΣ ΣΥΡΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.