Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τετάρτη 10 Αυγούστου 2011

Μια όμορφη μουσική βραδιά στη Σκόπελο

Ρεμπέτικη βραδιά προς τιμήν των φιλοξενουμένων πληρωμάτων που συμμετέχουν στην διεθνή ιστιοπλοϊκή εβδομάδα, πραγματοποιήθηκε χθες στην Παναγίτσα του Πύργου.
Στην όμορφη μουσική βραδιά τραγούδησαν οι Κώστας Κοσύφης, μπουζούκι, Κώστα Σύρος, κιθάρα, Στέλιος Παχής, μπουζούκι, Δημήτρης Λεμονής, ακορντεόν, Κώστας Λεμονής, μπουζούκι.
Καλωσορίζοντας τους παρευρισκόμενους στην εκδήλωση, ο πρόεδρος του ΝΙΚΟΣ Θανάσης Φαδάκης είπε «Άπιαστο όνειρο έμοιαζε πριν από χρόνια όσα έχουμε καταφέρει μέχρι σήμερα. Όχι μόνο...
γιατί η Σκόπελος ανέλαβε τη φιλοξενία της Διεθνούς Ιστιοπλοϊκής Εβδομάδας και του πανελλήνιου Πρωταθλήματος, αλλά και γιατί καταφέραμε να δώσουμε ζωή στον κόλπο της Σκοπέλου, που κάθε Σαββατοκύριακο γεμίζει από τα πανάκια των μικρών αθλητών μας.
Περάσαμε δύσκολα χρόνια, αλλά ας τα ξεχάσουμε...
Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω και από αυτό το βήμα, τον Δήμαρχο Σκοπέλου Γιώργο Μιχελή και τον πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου Σκοπέλου Πάνο Μελαχροινάκη και να τους υπενθυμίσω ότι κάποτε ο όμιλος πρέπει να αποκτήσει τις εγκαταστάσεις του.


Τέλος να ευχαριστήσω όσους πίστεψαν στον ΝΙΚΟΣ, τα μέλη και τους φίλους του ομίλου και τους εθελοντές μερικοί από τους οποίους βρίσκονται σήμερα στο πάλκο...»










8 σχόλια:

  1. Σήμερα στο δελτίο ειδήσεων της ΝΕΤ η Σκόπελος είχε την τιμητική της τζάμπα διαφήμιση μπράβο στα παιδιά από τον όμιλο μας, μας βάλανε όλους τα γυαλιά και τόσα χρόνια οι προηγούμενοι τους σαμποτάρανε καλά έκανε ο πρόεδρος και τους έριξε την μπηχτή.......... .
    συγχαρητήρια για το έργο σας δείξατε σε αυτούς που δεν σας υποστήριξαν ποιοι είστε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρε παιδιά από τον όμιλο μπράβο σας, αλλά αν σε περίπτωση που θελήσετε να το ξαναδιοργανώσετε, μήπως θα ήταν καλύτερα να το κάνατε κάποια άλλη εποχή και όχι μέσα στο φούλ, που το λιμάνι θα ήταν άδειο και δεν θα υπήρχε πρόβλημα χώρου όπως τώρα και δεν μπορούν να έρθουν άλλα σκάφη και χάνουμε τουρίστες και υστερούμε σε εξυπηρέτηση?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 'Ολα ωραία και καλώς καμωμένα και μπράβο στους διοργανωτές για όλα.
    Κρίμα που τα φιλοξενούμενα πληρώματα απαξίωσαν και σνόμπαραν την εκδήλωση με αποτέλεσμα αυτή να αρχίσει με περίπου μιάμιση ώρα καθυστέρηση. Για όλη αυτή την ώρα υπήρχαν άνθρωποι που κρατούσαν κενές τις καρέκλες ("μην κάθεστε εκεί, είναι για τους ιστιοπλόους") ώστε να μην κάθονται ούτε οι ντόπιοι αλλά ούτε και οι μετανάστες που έσπευδαν με το δέλεαρ από τα τζάμπα τυροπιτάκια.
    Ελπίζουμε όλοι να μαθαίνουμε από τα λάθη μας και η διοργάνωση να γίνεται όλο και καλύτερη και βέβαια όχι μέσα στη φουλ σεζόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οι σκαφάτοι δε γουστάρουν ρεμπέτικα πότε θα το καταλάβετε? Στη Σκιάθο, Μύκονο ή Σαντορίνη που συχνά έχετε σα πρότυπα νομίζετε ότι θα τους έβαζαν ρεμπέτικα ή νησιώτικα να ακούσουν.Σίγουρα κάτι πολύ πιο μοντέρνο και πιο κοντινό στα ηχητικά βιώματα των ιστιοπλόων. Θυμίζω ότι τα ρεμπέτικα αναπτύχθηκαν στα λιμάνια ελληνικών πόλεων όπου ζούσε η εργατική τάξη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και επειδή αναπτύχθηκαν όπως λες τα ρεμπέτικα στα λιμάνια όπου δεν δεν είναι απόλυτα σωστό αυτό που λες, ποιό είναι το πρόβλημα με τα λιμάνια Ελληνικών πόλεων και η εργατική τάξη?
    Εκτός απο τα ρεμπέτικα τραγούδια ποιό άλλο είδος Ελληνικής μουσικής άντεξε τόσο πολύ στο χρόνο?
    Δεν σημαίνει κάτι αυτό?
    Τα ρεμπέτικα τραγούδια δέν είναι μια απο τις μεγαλύτερες πολιτιστικές κληρονομιές της χώρας?
    Και επειδή όπως λες κάποιοι έχουν τα πρότυπα της ψευτοκουλτούρας, της προχειρότητας που ονομάζουν νεα τάση και εποχή πρέπει να ακολουθήσουν οι υπόλοιποι για να διασκεδάσουν 100 - 200 ιστιοπλόοι?

    Σύρος Κων/νος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Οι αγώνες που φιλοξενούνται στο Νησί μας γίνονται πάντα της συγκεκριμένες ημερομηνίες και αυτό δεν αλλάζει με τίποτα στο καλαντάρι της ομοσπονδίας . Μας χάριζαν γάιδαρο τον κοιτάζαμε στα δόντια ......
    Ροβάδας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κύριε Σύρο,
    Είναι απολύτως προφανές οτι όλη αυτή η εκδήλωση έγινε για να διασκεδάσουν οι 100-200 ιστιοπλόοι. Θα έπρεπε να το έχετε καταλάβει από όλο το ντεκόρ και από την προσφόνηση του Προέδρου του ΝΙΚΟΣ. Είναι επίσης προφανές οτι οι ιστιοπλόοι, κακώς κατά την άποψή μου, σνόμπαραν την εκδήλωση και διασκέδασαν αλλού.
    Η κουβέντα για το ρεμπέτικο τραγούδι είναι πολύ σημαντική και ως νησί μας αφορά αφού το τραγούδι αυτό εδώ καταφέρνει και επιβιώνει όσο σε λίγα ακόμα μέρη στην Ελλάδα.
    Ελπίζω με κάποια άλλη αφορμή να γίνει διεξοδικότερα και με περισσότερα στοιχεία από ανθρώπους που έχουν ερευνήσει σχετικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τα θερμά μου συγχαρητήρια σε όλους τους εθελοντές, στους μουσικούς, στον κο. Δήμαρχο για το τραγούδι του και φυσικά στον Ν.Ι.Κ.Ο.Σ. και στον Πρόεδρό του τον κο. Φαδάκη για την επιτυχία της διοργάνωσης.
    Ήταν μια πραγματικά "όμορφη μουσική βραδιά στη Σκόπελο" που θα μας μείνει αξέχαστη. Όλοι μας διασκεδάσαμε και περάσαμε καλά, καθώς επίσης και οι 200 ιστιοπλόοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.