Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τρίτη 2 Αυγούστου 2011

Σκιάθος: Μια δημιουργική αθλητική χρονιά

Τον Ιούλιο ολοκληρώθηκαν τα μαθήματα των αθλητικών τμημάτων του Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Σκιάθου, σηματοδοτώντας τη λήξη μίας ακόμη δημιουργικής χρονιάς με αθλητικές εκδηλώσεις.
Το τμήμα Ποδοσφαίρου με παιδιά της Ακαδημίας πραγματοποίησε δύο ταξίδια στη Σκόπελο και Αλόννησο με ήττα και νίκη των μικρών αθλητών του στους αντίστοιχους αγώνες. Τα τμήματα Ενόργανης, Ρυθμικής, Μοντέρνου και Λάτιν χορών εντυπωσίασαν με τη δυναμική τους καθώς...
συμμετείχαν συνολικά 220 παιδιά ηλικίας τεσσάρων έως δεκαπέντε ετών. Την παράσταση έδωσαν σε ένα κατάμεστο Μπούρτζι αποσπώντας τις καλύτερες κριτικές για τις χορευτικές τους ικανότητες και την ομορφιά των διαφορετικών χορών που διδάσκονται.


Επίσης λειτούργησαν 3 καλοκαιρινά τμήματα: κολύμβησης, θαλάσσιου σκι και κανό καγιάκ. Στο πρόγραμμα της κολύμβησης συμμετείχαν 70 παιδιά ηλικίας 4-12 ετών. Στόχος ήταν η εξοικείωση με το υγρό στοιχείο με τη μορφή ασκήσεων σε παιγνιώδη μορφή στις μικρές ηλικίες και βαθμιαία ανάλογα με το επίπεδο η εκμάθηση βασικών τεχνικών στα τέσσερα στυλ της κολύμβησης. Στο πρόγραμμα του θαλάσσιου σκι συμμετείχαν 40 παιδιά. Τα μαθήματα διήρκεσαν ένα μήνα και πραγματοποιήθηκαν σε τρεις διαφορετικές σχολές σκι, στις ακτές «Βασιλιάς», «Κουκουναριές» και «Τζανεριά». Στο τρίτο πρόγραμμα θαλάσσιο καγιάκ συμμετείχαν 30 παιδιά ηλικίας 10 έως 15 ετών. Πραγματοποιήθηκαν περιηγήσεις εξοικείωσης με το άθλημα καγιάκ-κωπηλασία σε συνδυασμό με κολυμβητικές δραστηριότητες, όπου τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να ανακαλύψουν μία διαφορετική Σκιάθο με κρυφές ομορφιές στις οποίες δε θα είχαν πρόσβαση με άλλο τρόπο. Με τη λήξη όλων των προγραμμάτων δόθηκαν στα παιδιά φωτογραφίες και αναμνηστικά δώρα.
Ο πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Σκιάθου κ. Ιωάννης Μπούρτζικας εξέφρασε την ικανοποίησή του για τον μεγάλο αριθμό των παιδιών (350) που συμμετέχουν στο σύνολο των αθλητικών τμημάτων του Α.Ο.Δ.Σ., ευχήθηκε να συνεχισθεί η επόμενη χρονιά με ακόμη περισσότερες αθλητικές δραστηριότητες και ευχαρίστησε θερμά τους καθηγητές φυσικής αγωγής που ήταν υπεύθυνοι των συγκεκριμένων προγραμμάτων: Κουτσίκου Πόλυ, Ντίνα Τσότσου, Τασιόπουλο Νίκο, Κρίτσαλο Κωστή, Κυρίμη Μιχάλη, Παπαρρίζο Παναγιώτη και Ζήκο Ιωάννη. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.