Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Κυριακή 14 Αυγούστου 2011

Σκόπελος /ΔΙΕΒΑ 2011: Τελετή λήξης

6 σχόλια:

  1. Συγχαρητήρια στον ΝΙΚΟΣ στη δημοτική αρχή σε όλους αυτούς που αγωνίστηκαν για να έχουμε τέτοιου βεληνεκούς αγώνες και ποιοτικό τουρισμό στο νησί μας . Άντε και πάντα τέτοια εσείς ξέρετε πως πρέπει και τη πρέπει .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν ο Ν.Ι.Κ.Ο.Σ μπόρεσε και στήριξε τους ιστιοπλοϊκούς αγώνες με τα πενιχρά μέσα που διαθέτει, φανταστείτε τι θα μπορούσε να κάνει αν του δινόταν μεγαλύτερη προσοχή από τους τοπικούς άρχοντες αυτού του τόπου, εκλεγμένους και διορισμένους. Φυσικά δεν πιστεύω ότι υπάρχει κανείς που πιστεύει ότι θα μπορούσαν να γίνουν όλα αυτά χωρίς τη βοήθεια των μελών του ΔΣ του ομίλου και κάποιων φιλότιμων εθελοντών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δηλαδή τι άλλο θα έπρεπε να κάνουμε εμείς οι σκοπελίτες για αυτό το "τεράστιο" γεγονός και δεν το κάναμε? ποιος είναι δυσαρεστημένος? από όσο άκουσα τα σκάφη δεν πλήρωσαν ούτε ένα ευρώ για το νερό και το ρεύμα που κατανάλωσαν, τους κάναμε τελετές υποδοχής, διασκέδασης (που δεν μας έκαναν την τιμή να παρακολουθήσουν) και απονομές (με φαϊ ρεφενέ αφού κανείς δεν είχε τα λεφτά για να πληρώσει).
    Πιστεύω οτι τους ευχαριστήσαμε αρκετά. Μπορεί κάποιος να μας πει αν υπάρχουν πολλά ελληνικά νησιά που θα ήθελαν (και θα μπορούσαν βεβαίως) στη φουλ σεζόν να φιλοξενήσουν το γεγονός τόσο καλά όσο η Σκόπελος?
    Αντίστοιχα ευχαριστώ θα θέλαμε να δούμε και από την πλευρά των ιστιοπλόων για να είμαστε δίκαιοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΙΚΡΕ!!! ΠΡΩΙΝΕ ΑΝΩΝΥΜΕ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟ ΕΔΩΣΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΛΥΜΙΡΙΣΑΝ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ 6 ΜΕΧΡΙ 13 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ, ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΤΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ ΣΤΑ ΠΕΡΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΝΕΤ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΡΤ WORLD, ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΝΗΣΙΑ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΚΟΠΕΛΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΑΛΛΑ ΠΡΟΛΑΒΑΝ ΟΙ ΜΑΓΚΕΣ (ΓΙΑΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΚΕΣ) ΑΠΟ ΤΟ Ν.Ι.Κ.Ο.Σ. ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΛΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ.
    ΚΑΛΟ ΧΕΙΜΩΝΑ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ναι ρε παιδιά, μπορεί κάποιος να μας πει ποιά άλλα νησιά μπορούν να διοργανώσουν ένα τέτοιο γεγονός και γιατί δεν το κάνουν τόσα χρόνια , και το αφήνουν στο ΠΟΡΤΟ ΚΑΡΡΑΣ ?
    Και κύριε ΤΙΓΡΗ, γιατί όλο αυτό είναι "ιστορικό"? Μάλλον δεν έχετε μελετήσει και πολύ καλά ιστορία. Η ΔΙΕΒΑ έχει ξαναρθει στη Σκόπελο. Αυτό όλοι οι μάγκες το ξέρουν........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Οι Μαγκες απο το Ν.Ι.Κ.Ο.Σ το ειχαν φερει και τοτε αλλα τοτε δεν ειχαν αυτο το ονομα νομιζω πως ο Τιγρης κατι ξερει και λεει... απο ιστορια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.