Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τετάρτη 10 Αυγούστου 2011

Δήλωση της κας Καλ. Γερακούδη

Με αφορμή την ανάδειξη του προσωρινού αναδόχου για το έργο «ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΔΑΠΕΔΟΥ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ ΑΕΡΟΣΚΑΦΩΝ ΚΑΙ ΝΕΟΥ ΣΥΝΔΕΤΗΡΙΟΥ ΤΡΟΧΟΔΡΟΜΟΥ ΣΤΟΝ ΚΡΑΤΙΚΟ ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑ ΣΚΙΑΘΟΥ», συνολικού προϋπολογισμού 19.689.943,89 ευρώ, η Γ.Γ. της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας – Στερεάς Ελλάδας, κ. Καλλιόπη Γερακούδη, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
« Δεν μπορεί παρά να νοιώθουμε ιδιαίτερη ικανοποίηση για το γεγονός ότι ένα σημαντικό αναπτυξιακό έργο για την Σκιάθο, μπαίνει στην τελική πορεία της...
υλοποίησης του. Τα έργα επέκτασης του αεροδρομίου του νησιού, θα δώσουν μια ισχυρή αναπτυξιακή ώθηση στην ευρύτερη περιοχή και θα σηματοδοτήσουν μια νέα εποχή για τον τουρισμό και τους κατοίκους του νησιού.
Ένα διαχρονικό αίτημα όλων των κατοίκων του νησιού αλλά και όλων των φορέων της Μαγνησίας, υλοποιείται με την καθοριστική συμμετοχή του Υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων και προσωπικά του Υφυπουργού κ. Γ. Μαγκριώτη.
Με την ευκαιρία θα ήθελα να θυμίσω την άριστη συνεργασία που είχαμε και έχουμε με το Υπουργείο, και σαν Περιφέρεια και σαν Αποκεντρωμένη Διοίκηση, μέσω του οποίου προωθούνται επίσης σημαντικά οδικά έργα της Θεσσαλίας, έχοντας αναλάβει τη σύνταξη των μελετών για: Τον άξονα Λάρισας – Κοζάνης, τον άξονα Λάρισας – Φαρσάλων, την Εθνική Οδό Τρικάλων – Άρτας, τμήμα γέφυρα Αλεξίου έως Αρματολικό, σύνδεση με Άρτα, παράκαμψη Αγριάς Βόλου.
Η ειλικρινής συνεργασία και η συνέργια αποτελούσαν και συνεχίζουν να αποτελούν κυρίαρχα στοιχεία της πολιτικής μας, που έχουν ορατά αποτελέσματα για την ανάπτυξη της περιοχής.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.