Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Δευτέρα 8 Αυγούστου 2011

Παρουσία θεατών η σημερινή εκκίνηση

Πεντακόσιοι περίπου θεατές είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την εκκίνηση της 2ης κούρσας των αγώνων της ΔΙΕΒΑ 2011, με τα σκάφη να παρατάσσονται έξω από το λιμάνι της Σκοπέλου σε ιστιοπλοϊκή αρμονία των 86 πανιών τους.
Η επιλογή της επιτροπής αγώνων ήταν να πραγματοποιηθεί η «7η διαδρομή» των οδηγιών πλου, με τα σκάφη, να καβατζάρουν την 1η σημαδούρα στα όρτσα και στη...
συνέχεια με κατεύθυνση νοτιοανατολικά να έχουν ως σημαδούρες στροφής, τις νήσους «Αδέλφια» και «Γαϊδουρονήσια», πριν πάρουν τη ρότα της επιστροφής στη Σκόπελο.
Η απόσταση των 28 ν.μ. χαρακτηρίζει τον αγώνα ως «μικρό» και βαθμολογείται με συντελεστή 1,25. Αυτό σημαίνει πως σε ανοικτή πλεύση ίσως χρειάζεται και η τύχη μαζί με τις τεχνικές αρετές των πληρωμάτων προκειμένου να παραμείνουν στα παιχνίδι της νίκης.
ELLINIX X, ο νικητης της 1ης μερας
Υπολογίζεται ότι τα πρώτα σκάφη θα τερματίσουν αργά το απόγευμα, αλλά ως γνωστόν αποτελέσματα στην ιστιοπλοΐα δεν μπορούν να ανακοινωθούν αν δεν τερματίσει και το τελευταίο σκάφος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.