Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Πέμπτη 11 Αυγούστου 2011

Ες αύριον τα σπουδαία...

Ακριβής ήταν η πρόγνωση της ΕΜΥ, αλλά και οι ιστιοπλόοι ήταν έτοιμοι για να υποδεχθούν το μελτέμι. Στη στεριά βέβαια, γιατί είναι αποδεδειγμένο ότι οι περισσότερες ζημιές εκεί γίνονται!.. Η προετοιμασία ξεκίνησε από το απόγευμα με πλεύρισμα των σκαφών σε όσο το δυνατόν υπήνεμο μέρος και συνεχίσθηκε όλο το βράδυ με τα πληρώματα να είναι σε επιφυλακή. Όταν ξέσπασε το μελτέμι και σάρωσε την Σκόπελο, παίρνοντας ο αέρας ότι βρήκε μπροστά του, τα σκάφη ήταν απολύτως εντάξει.
Χωρίς να υπάρχει απαγορευτικό από το...
λιμεναρχείο, η επιτροπή αγώνων θεώρησε καλό να μην προχωρήσει σε αγώνες, αφού τα μικρά σκάφη της διοργάνωσης θα είχαν δυσκολίες να βγουν, ακόμη και με τις μηχανές τους σε λειτουργία, από το λιμάνι. Είναι χαρακτηριστικό ότι ούτε τα επιβατικά και οχηματαγωγά σκάφη της γραμμής έπιασαν σήμερα κάβους στο λιμάνι της Σκοπέλου. Προτίμησαν τη νότια πλευρά του νησιού και το λιμάνι του Αγνώντα για ασφάλεια.
Τελευταίο πλοίο της γραμμής που έπιασε χθες το κεντρικό λιμάνι ήταν από Πειραιά στις 9 μ.μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.