Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Δευτέρα 22 Αυγούστου 2011

...Πίσω από τα φώτα της γιορτής

Εδώ και πολλά χρόνια το κινηματοθέατρο «Ορφέας» στη Σκόπελο χρησιμοποιούνταν ως αποθηκευτικός χώρος, με εξαίρεση το καλοκαίρι που προβλήθηκε η ταινία «Mamma mia» και φιλοξενήθηκε το φεστιβάλ κιθάρας.
Ο «Ορφέας» πριν λίγες μέρες άνοιξε και πάλι και φιλοξενεί την 3η Έκθεση καλλιτεχνών Σκοπέλου σε ένα χώρο μερικώς ανακαινισμένο. Για να γίνει αυτό ο Δήμος μαζί με εθελοντές κατέβαλε μεγάλες προσπάθειες, οι οποίες, σύμφωνα με το Δήμαρχο, θα συνεχιστούν, ώστε ο «Ορφέας» να γίνει ένας χώρος λόγου και τέχνης.
Μιλώντας ο Δήμαρχος στα εγκαίνια της 3ης Έκθεσης Καλλιτεχνών Σκοπέλου είπε: «Όταν πρωτοείδα αυτό το χώρο δεν πίστευα τα μάτια μου. Ήταν μια τεράστια αποθήκη από καρέκλες και πολυθρόνες μέχρι σπάνιο φωτογραφικό υλικό. Ένα απέραντο σκουπιδαριό, με την έννοια ότι είχαν αφεθεί χρήσιμα πράγματα να γίνουν σκουπίδια. Πολλά από αυτά τα έχουμε διασώσει...»
ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ
0rfeas-Michelis by sporadesnewspaper











5 σχόλια:

  1. Ντροπή τους αυτοί ήταν οι μόνο εμείς μπορούμε...... να φτιάχνουμε τους δικούς μας ........... αλλά τι περιμένεις από νοικοκυριό μόλος .......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αφου δεν μπορουσε να τα καταφερει στις υποχρεωσεις του, απορω γιατι ο γιωγος πατσης (αντιδημαρχος) επεμενε να ειναι και προεδρος της δεπας για 4 χρονια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ωραία τα λόγια σας... αλλά θα προτιμούσαμε όλοι φαντάζομαι να τα αφήσουμε για το πέρας της παρούσης δημοτικής αρχής. Δεν αρχίζετε να πιέζετε όλοι να φτιαχτεί κανένα σοκάκι γιατί οι τουρίστες και οι ντόπιοι έχουν τρελλαθεί στις θλάσεις. Πολλοί κλαίνε και τα παπουτσάκια τους. Ας δούμε τα προβλήματα και αφήστε τι έκανε ο τάδε ή ο δείνα. Αυτοί πάνε , φύγανε. Να δούμε τι ψάρια πιάνουν οι τωρινοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. προς 22 Αυγούστου 2011 8:33 μ.μ. // κι εγω φιλε μου -επειδη η καλη μερα απο το πρωι φαινεται- απορω τι κανει ο κος φίλιππος σαββας (προεδρος τοπικου διαμερισματος σκοπελου) εδω και 8 μηνες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εσύ που απορείς μάθε ότι ,το νοικοκυριό που βρήκαν στον Ορφέα το ίδιο βρήκαν παντού . Αρα μην ξεθαρρεύεις και κρίνε στο τέλος της θητείας τους .
    Αλλά καλά γράφει ένας ποιο πάνω «απο νοικοκυριό ο ΜΟΛΟΣ......» Έτσι είναι άλλο μόλος και άλλο φτωχομαχαλάς . Και απο τζάκι γεννιέσαι δεν χτίζεσαι με τα λεφτά που οικονόμησες μέσα σε λίγα χρόνια απο τα ΡΟΥΜΣ κάνοντας πιάτσα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.