Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Δευτέρα 15 Αυγούστου 2011

Στη Σκιάθο ο πρωθυπουργός για τον εορτασμό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου

Στη φωτό ο πρωθυπουργός με τον ηγούμενο της Μονής,
τον Δήμαρχο Σκιάθου Ν. Πλωμαρίτη και
τον δημοτικό σύμβουλο Σάκη Ζλατούδη
Ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου παρέστη το απόγευμα της Κυριακής, στον Εσπερινό και τη λιτανεία της εικόνας της Παναγίας, που έγινε στην Ιερά Μονή του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στη Σκιάθο απ' όπου έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Γιορτάζουμε σήμερα την Παναγία, την Κοίμηση της Θεοτόκου. Εδώ, στο νησί του Παπαδιαμάντη, που...
τιμά τα 100 χρόνια από τον θάνατό του. Εδώ, στη Μονή της Ευαγγελιστρίας, όπου υφάνθηκε και υψώθηκε η πρώτη γαλανόλευκη σημαία για τον Απελευθερωτικό Αγώνα του Ελληνισμού, την Εθνική μας Παλιγγενεσία.
Εμπνεόμαστε, αντλούμε δύναμη από την ιστορία και την παράδοσή μας. Και ξέρουμε ότι οι κόποι του Ελληνικού λαού σήμερα πιάνουν τόπο. Όχι μόνο θα ανταπεξέλθουμε στις δυσκολίες της κρίσης, αλλά δίνουμε και προοπτική, ελπίδα, δημιουργούμε τις βάσεις για μια κοινωνία δικαίου, για μια Ελλάδα της αξιοπρέπειας και της αυτοπεποίθησης.
Και όπως έλεγε ο Παπαδιαμάντης «αν βρισκόμαστε στενά ας κοιτάξουμε και γύρω μας».
Έτσι και η διεθνής κρίση επιβεβαιώνει όλο και περισσότερο, ότι πρέπει να συνεχίσουμε τις μεγάλες αλλαγές, ώστε η Ελλάδα να μπορεί να στέκεται γερά στα δικά της πόδια.
Αξιοποιώντας τα συγκριτικά μας πλεονεκτήματα, τις ομορφιές του τόπου μας, την δημιουργικότητα του Έλληνα.
Για ανάπτυξη που εγγυάται ελπίδα, δουλειές για την νέα γενιά και δικαιοσύνη για όλους.
Σε αυτήν την προσπάθεια είμαστε αφοσιωμένοι. Είναι προσπάθεια όλων μας. Μια διαρκής πορεία για να οικοδομήσουμε ένα καλύτερο αύριο. Χρόνια πολλά σε όλους τους Έλληνες, σε όλες τις Ελληνίδες.»

6 σχόλια:

  1. Τι ακριβώς έκανε εκεί ο ¨φανταστικός¨ μας πρωθυπουργός; Συμμετείχε σε χριστιανική λιτανεία; Ξέρει τι είναι αυτό; Κρατούσε και κεράκι;
    Η παρουσία του στη Σκιάθο, καθώς και όλων αυτών των κομματικών γαβ – γαβ, αποτελεί όνειδος και μαύρη σελίδα για το νησί και γενικά για τις Σποράδες μας!

    Παρίσης Γ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Την κοιμηση ολων εμας ηρθε να γιορτασει.

    Υγ. Ωραια φωτο. Αντιπροσωπευτικοτατη.

    Κεντρικη εξουσια , δημοτικη αρχη , κληρικοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μην φοβαστε Ελληνες το ξερετε το ολο σκηνικο θα απαλωτριωσει οτι εχει σταθει ορθιο στους τομεις υγειας παιδειας-εργασιας και προνοιας,και μετα θα ερθει ο ΣΩΤΗΡΑΣ της Ν.Δ να μας πει οτι εχω την θεληση να προσφερω στο λαο αλλα καμενη γης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Βρε σα δε ντρέπεστε να κατηγορείτε τον εθνοσωτήρα μας giorgo! Ο άνθρωπος αυτός και το ΚΑΘΕΣΤΩΣ του κάνει ότι μπορεί για διαλύσει αυτή τη χώρα. Το πρόβλημα όμως δεν είναι αυτός, είναι όλα αυτά τα κομματικά γαβ – γαβ (ωραία κλεμμένη φράση από προλαλήσασα) που έσπευσαν από όλα τα νησιά των Σποράδων να τον δουν και να τον θαυμάσουν από κοντά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μήπως η φωτογραφία τραβήχθηκε όταν είχαν φύγει όλοι οι πιστοί από το μοναστήρι; Είναι σίγουρο ότι οι Σκιαθίτες του επέτρεψαν να ακολουθήσει τη λιτάνευση της Παναγίας; Εκτός και αν τον είχαν πάρει αγκαλιά, η πολυμελής ασφάλειά του και τον λιτάνευαν και αυτόν σαν την Παναγία. Ήμαρτον Παναγιά μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Προσέξατε σε τι τρελλή χαρά είναι το μούτρο του πρωθυπουργού μας; Άλλοι ζορίζονται, αυτός τι ανάγκη έχει; Θα γίνει νομίζω και εκδήλωση για να τον βραβεύσουν ως τον μοναδικό εναπομείναντα λογικό Έλληνα που γελάει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.