Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τετάρτη 10 Αυγούστου 2011

7 μποφόρ και το ενδιαφέρον μεγαλώνει...

...φούσκωσαν τα μπαλόνια
Θα δουν όλα τα πρόσωπα του καιρού όπως φαίνεται οι ιστιοπλόοι, στις Σποράδες.
Μετά την άπνοια που τους υποχρέωσε να παραμείνουν για ώρες στη στεριά, βρήκαν αέρα ανοικτά της Αλονήσου, στο Πατητήρι και πραγματοποίησαν αγώνα τριγώνου.
Οι εξειδικευμένες συνθήκες ιστιοδρομιών έδωσαν νέο ενδιαφέρον στα πληρώματα που προσέχουν και την παραμικρή λεπτομέρεια. Μετά τα όρτσα – πρίμα ο «μικρός» αγώνας έφερε...
και την τύχη στην προσπάθειά τους, αλλά το «τρίγωνο» τους έδωσε τη δυνατότητα να θυμηθούν και λίγο από το παρελθόν ολυμπιακών διαδρομών.
Μάχη στα όρτσα με νικητή το ΜΕΛΙΤΗ (δεξιά)
Ο Γιώργος Ανδρεάδης με το MELITI IV MUSTO βρήκε τα πατήματά του κι έχοντας στην τακτική έναν από τους ολυμπιονίκες των σόλινγκ (1996 Ατλάντα) τον Τζέφ Μαντριγκάλι, πήρε την πρωτιά. Από την άλλη το Τσέχικο THREE SISTERS, έκανε άλλη μια εντυπωσιακή εμφάνιση (δεύτερο) και εδραιώθηκε στην κορυφή. Ανέβασμα για το ELLINIX X μετά τον άτυχο αγώνα των 28 ν.μ και για το BANDIT που έχει στο τιμόνι τον παλιό φινίστα Αντώνη Κατηγιαννάκη.
Το ΟΞΥΓΟΝΟΝ πρώτευσε στην 3η κούρσα
Στα IRC το ΟΞΥΓΟΝΟΝ, ανέπνευσε βαθμολογικά με την πρωτιά και μείωσε σημαντικά τις αποστάσεις από το JINETERA και OPTIMUM 3 που κάνουν αγώνα ταχύτητας εξαιρετικών πλεύσεων, διεκδικώντας πλώρη με πλώρη τον τίτλο του πανελληνιονίκη στην ανοικτή θάλασσα, στην εν λόγω κατηγορία.
Οι αγώνες συνεχίζονται με την ΕΜΥ, να προβλέπει ανέμους 7 μποφόρ στην περιοχή και τα 43 πληρώματα να προετοιμάζονται κατάλληλα προκειμένου να έχουν τις μικρότερες απώλειες, στην άκρως ενδιαφέρουσα συνέχεια της ΔΙΕΒΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.