Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τρίτη 30 Αυγούστου 2011

Ζωντανή μετάδοση της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Σκοπέλου

Ανοιχτή, δημόσια συνεδρίαση (κλικ) σήμερα 30 Αυγούστου, για το δημοτικό συμβούλιο Σκοπέλου στις 7 μ.μ. Η συνεδρίαση θα μεταδοθεί ζωντανά από το κανάλι της Βουλής και θα μπορούν να την παρακολουθήσουν όσοι μένουν στη Σκόπελο. Για όλους τους άλλους τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό μπορούν να ακούσουν ζωντανά τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου από αυτο το blog περίπου στις 7μ.μ.
Καλή ακρόαση...

3 σχόλια:

  1. Γιαννης Δημ Τζωρτζης30 Αυγούστου 2011 στις 3:30 μ.μ.

    ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΩΡΑΙΟ ΝΕΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ ΣΤΟ BLOG ΜΠΡΑΒΟ ΚΥΡΙΕ ΠΟΥΛΙΟ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΕ ΣΕ ΜΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΣΚΟΠΕΛΟ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΟΥΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΑΚΟΜΗ ΕΝΑ ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΕΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ LIVECAM ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΦΕΡΝΕΤΕ ΤΗΝ ΣΚΟΠΕΛΟ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩ ΜΑΚΡΥΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΑΙΝΟΥΜΕ ΜΕΣΩ ΤΟΥ BLOG ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΟΒΑΛΟΥΜΕ ΑΠΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ? (ΑΣ ΠΟΥΜΕ 5 ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΜΕΣΩ ΤΟΥ BLOG)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φίλε Γιάννη
    αδύνατον αυτόν που ζητάς για πολλούς λόγους...
    Καλή ακρόαση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιαννης Δημ Τζωρτζης31 Αυγούστου 2011 στις 10:52 π.μ.

    Κ. ΠΟΥΛΙΟ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ Η ΑΚΡΟΑΣΗ ΗΤΑΝ 5/5 ΠΟΛΥ ΚΑΘΑΡΗ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΜΙΛΟΥΣΑΝ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΑ ΤΙΠΟΤΕ ΚΑΙ Η ΠΑΥΣΗ ΤΣΙΓΑΡΟΥ ΟΤΑΝ ΛΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ 5 ΛΕΠΤΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ 5 ΟΧΙ 11..... ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΚΡΑΤΙΣΑ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΟ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.