Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τρίτη 2 Αυγούστου 2011

Ο Buck & Tommy στη Σκόπελο

Στο νησί βρίσκεται τηλεοπτικό συνεργείο για τα γυρίσματα της σειράς «Buck & Tommy στη Σκόπελο».
Τα επεισόδια από τη διάσημη σειρά που γυρίζονται αυτή την εποχή στη Σκόπελο θα προβληθούν το 2011 και το 2012 στο KRO, ένα από τα μεγαλύτερα τηλεοπτικά κανάλια της Ολλανδίας.
Την εβδομάδα που βρίσκονται στο νησί επισκέφθηκαν το μελισσοκομείο του Σπύρου Κοσμά και έμαθαν πως παράγεται το μέλι και τα προϊόντα αυτού, έκαναν...
ιστιοπλοΐα με τα παιδιά του Ν.Ι.Κ.Ο.Σ., είδαν πως πλάθουν και ψήνουν πήλινα αγγεία στο εργαστήριο του Νίκου Ρόδιου και πως να κατασκευάζονται ελληνικά σκαριά - μινιατούρες από τον Γιάννη Μπουνταλά.
Επισκέφτηκαν το μοναδικό σε ομορφιά δάσος του νησιού και έμαθαν από πυροσβέστες πώς να το προστατέψουν από την φωτιά. Πραγματοποίησαν ένα συναρπαστικό ταξίδι με τον Θανάση Φαδάκη και τον Γιάννη Ρέκκα σε ένα ερημόνησο του θαλάσσιου πάρκου το οποίο και εξερεύνησαν. Επίσης επισκέφθηκαν τη Γλώσσα είδαν ελληνικούς παραδοσιακούς χορούς από το χορευτικό συγκρότημα του πολιτιστικού συλλόγου Γλώσσας.
Το διάσημο παιδικό δίδυμο θα παραμείνει ακόμα μία εβδομάδα στη Σκόπελο για να ολοκληρώσει τις περιπέτειές του και να εμπλουτίσει τις γνώσεις του.

5 σχόλια:

  1. Μπράβο πατριότ δε μλεί ντιπ κανίς τούρα ε ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φοβερη διαφημιση του νησιου. Μπραβο στην κυρια απο την ολλανδια που τα ακουσε καλα πριν κανα μηνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Προς τον πατριωτ 4.21 τι πρεπει να πουμε δηλαδη να τους στησουμε αδριαντα τους τον στησαμε κανα μηνα πριν πατριωτ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τι ωραία προβολή του Νησιού συγχαρητηριά στους εμπνευστές της .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.