Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τρίτη 9 Αυγούστου 2011

Θέλω να ευχαριστήσω...

...το νησί που με φιλοξενεί.
Τα πάσης μορφής και φύσης Μπαρ – Κλαμπ – Καφετέριες που συνορεύουν με τα Ξενοδοχεία «Δελφίνι» και «Ελένη», για την δωρεάν ψυχαγωγία 250 και πλέον ενοίκων, μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Καθώς επίσης για τη δυνατότητα που μας δίνουν να έχουμε πάντα κενά δωμάτια μετά την αποχώρηση λόγω ατελείωτου ξενυχτιού και διασκέδασης, ώστε οι εκατοντάδες επισκέπτες ειδικά την φετινή καταπληκτική σεζόν, να βρίσκουν άκοπα και άμεσα κατάλυμα.
Την αστυνομία για την συνδρομή της.
Τον Δήμο και τις υπηρεσίες του για την αμεσότητα στις αποφάσεις.
Την περιρρέουσα ατμόσφαιρα αλληλεγγύης των ασχολούμενων με τον τουρισμό άρα και συναδέλφων.
Και τέλος τον καλό Θεό που με κρατάει ακόμα υγιή, αξιοπρεπή και ήρεμο.
Ένας ενθουσιασμένος
εργαζόμενος στη Σκόπελο.

13 σχόλια:

  1. Φίλε ενθουσιασμένε εργαζόμενε....αν δεν σου αρέσει το νησί μας...δόξα το θεό..σ.την Ελλάδα υπάρχουν εκατοντάδες....μπορείς να διαλέξεις κάποιο άλλο ησυχαστήριο.....!!! Είμαι σίγουρος πως αν είχες την ησυχία σου....θα παραπονιόσουν και γι'αυτή....!!!
    Αυτό απορρέει από τα συμφραζόμενα...και αν εννοούσες κάτι άλλο...προσπάθησε να το γράψεις πιο...ευθέως.....!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. συγνωμη αλλα σε αυτη την περιοχη φιλε μπαρ και καφετεριες δεν εχει πως σε ενοχλουν εσενα?οχι για να ξερω δλδ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ειναι επιλογή σου να διαλέξεις άλλο νησί αν δεν σου αρέσει εδώ κανένας δεν κάθεται με το ζόρι...Οσο για δουλειά ψάξε για κανένα γηροκομείο η νοσοκομείο για να είναι πιο ενδιαφερον και με πιο ζωντάνια η δουλειά ενθουσιασμένε...Και αν θες και beach bar με πανικό άντε στο Πιπέρι και στα Σκατζουρα εκεί θα βρείς σίγουρα αυτό που ψάχνεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συμφωνώ απολύτως με τον σχολιαστη 2:12 κάποτε στην περιοχή του Κάστρου υπήρχαν ένα σωρό μαγαζιά για νυχτερινή διασκέδαση και γύρω από αυτά δημιουργήθηκαν ένα σωρό άλλα όπως σουπάδικα -καντίνες κ.λ.π. και κόσμος δούλευε και η Σκόπελος φημίζοταν για την νυχτερινή ζωή, τώρα το μοναδικό καλοκαιρινό μαγαζί είναι του Γ.Ξηντάρη το μοναδικό ώραίο που με την μουσική ,τα φώτα το βράδυ και τον κόσμο που πηγαινοέρχεται θυμίζει στην περιοχή αυτή ότι είναι καλοκαίρι.Βάστα γερά Γιώργο,ένας γείτονας από απέναντι .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Συμφωνώ να διαλέξω άλλο Νησί και προφανώς η ίδια συμβουλή είναι και για όσους από τους ενοίκους των Ξενοδοχείων διαμαρτύρονται. Μόνο που χάριν στα πάσης φύσεως καταλύματα και στους ενοίκους αυτών είναι στηριγμένος ο τουριστικός προσανατολισμός του Νησιού. Το να θέλει κανείς να μιμηθεί τη Μύκονο η τη Σκιάθο μόνο με αυτό τον τρόπο και με αυτή την προς τα έξω εικόνα και προσφορά αγνοώντας άλλα προικιά του όμορφου αυτού Νησιού, είναι μία λάθος αντίληψη.
    Ευχαριστώ πάντως για την συμβουλή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. .....................................................................................ΕΛΕΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΜΕΝΕΙΣ ΣΤΗ ΣΚΟΠΕΛΟ?ΑΝ ΟΧΙ ΣΤΟ ΠΡΟΤΕΙΝΩ.ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΗΣΥΧΑΣΤΗΡΙΟ.ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΦΕΤΙΝΕΣ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙΣ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΗΣΥΧΑΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΑ.ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΛΟΙΠΟΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΕΧΟΥΣΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΗΜΑΣΤΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΗΣΥΧΑΣΤΗΡΙΟ. ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ.ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΦΤΙΑΞΑΜΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΛΙΜΑΝΙ ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΡΑΒΙΑ. ΟΠΩΣ ΤΟ ΠΗΓΑΣΟΣ.ΠΑΛΙΑ ΤΟ ΜΙΑΟΥΛΗΣ ΚΑΙ Ο ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΚΑΘΟΝΤΑΝ ΑΠΕΞΩ, ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕ Ο ΚΟΛΟΜΠΟΣ ΚΑΙ ΕΠΑΙΡΝΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΣΤΡΟ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΒΗΜΑΤΑ ΗΤΑΝ ΜΑΚΡΙΑ ΣΑΝ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΕ.ΑΦΟΥ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΤΑ ΘΕΛΟΥΜΕ, ΑΦΟΥ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΑ ΔΙΩΧΝΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΜΙΛΑΜΕ.ΕΓΩ ΘΑ ΣΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΜΗΝ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΦΙΛΕ ΝΗΣΙ.Η ΣΚΟΠΕΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΤΟ ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΟ. ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΦΤΑΙΜΕ!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μα που εμπλεξες και συ.?? Δεν ειχες ακουσει για τα φοβερα παρτυ της Σκοπελου?? Για το νησι που δε κοιμαται ποτε?? Την ibiza των σποραδων??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Υπάρχουν και τουρίστες που δεν έχουν όρεξη από ντάπα-ντούπα, αυτά τα βρίσκουν και στις πόλεις τους και θέλουν απλά να ηρεμήσουν και να ξεκουραστούν γιατί σας φαίνεται περίεργο? Ή δεν τους έχουμε ανάγκη αυτούς? Το χειρότερο είναι που γκρινιάζουν αυτοί που έχουν επιχειρήσεις, ζουν από τον τουρισμό και ενοχλούνται από τον παραμικρό θόρυβο γύρω από τα σπίτια τους (όχι από τα ενοικιαζόμενά τους).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. φιλε 10:30 ολον τον κοσμο εχουμε ανάγκη. Κανεις δεν αντιλεγει. Στην Σκιάθο δεν ενοχλούνται?? ή θα πουμε οτι η Σκιάθος πουλήθηκε και δεν μας ενδιαφέρει. Μάλλον αυτη πρεπει να ειναι η δικαιολογία.Εμείς διώχνοεμε τον κόσμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Όλα μέσα στο παιχνίδι είναι, αλλά να ακούω από επίσημα χείλη ότι είμαι ενάντια στην πρόοδο του Νησιού μετά από 40 χρόνια στον τουρισμό και ότι το μόνο τουριστικό προϊόν που προβάλει το Νησί είναι η νυκτερινή διασκέδαση Εεεε τι να πώ?
    Και ο ελάχιστος σεβασμός να υπήρχε τα ντεσιμπέλ από 100 θα γινόντουσαν τουλάχιστον 50. Όχι 200 επειδή θέλουμε να εκδικηθούμε αυτόν που μετά από εβδομάδες υπομονή, κατήγγειλε μία απίστευτη ηχορύπανση μέχρι την 6η πρωινή ώρα, ξέροντας ότι οι όποιες επιπτώσεις αν προκύψουν θα είναι ανώδυνες και μικρές και σε νεκρή περίοδο και ελάχιστες μπροστά στο κέρδος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ειμαστε αδιορθωτοι.Καλο υπολοιπο καλοκαιρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.