Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Κυριακή 28 Αυγούστου 2011

Ζητείται λύση...

Χωρίς αθλητές κινδυνεύει να μείνει το
Δημοτικό Στάδιο Σκοπέλου «Επ. Πετραλιάς»
Το οικονομικό αδιέξοδο που βρίσκεται ο Α.Ο. Σκοπέλου έχει οδηγήσει το Διοικητικό Συμβούλιο σε σκέψεις για αναστολή των δραστηριοτήτων του.
Να θυμίσουμε στη φίλαθλη κοινωνία της Σκοπέλου ότι ο Αθλητικός Όμιλος Σκοπέλου διατηρεί ενεργά 3 τμήματα με 150 περίπου αθλητές.
• Την ομάδα Ποδοσφαίρου που συμμετέχει στην Β΄ κατηγορία στο πρωτάθλημα της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Θεσσαλίας.
• Τις Ακαδημίες με 80 και πλέον παιδιά ηλικίας από 6 έως 15 ετών.
• Το τμήμα για Πολεμικές Τέχνες Μάι Τάι, Kick Boxing με 30 άτομα ηλικίας από 12 έως 45 ετών.
Οι όποιες προσπάθειες έγιναν για οικονομική ενίσχυση του...
Συλλόγου προς Γ.Γ. Αθλητισμού, Ο.Π.Α.Π., Ε.Π.Σ. Θεσσαλίας, Υπουργείο Οικονομικών, Περιφέρεια Θεσσαλίας κ.ά., δυστυχώς απέβησαν άκαρπες και το απορίας άξιον είναι ότι ακόμη και οι γονείς των αθλητών δεν συνεισφέρουν οικονομικά, ούτε συμμετέχουν ενεργά στον Αθλητικό Όμιλο Σκοπέλου.
Ο Α.Ο. Σκοπέλου μη έχοντας άλλη λύση έχει εκδώσει κουπόνια αξίας 1 ευρώ και θα απευθυνθεί στην τοπική κοινωνία για ενίσχυσή του.
Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει φθάσει στα χέρια του δημάρχου Γ. Μιχελή και του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου Κ. Σκούρα, επιστολή όπου ζητείται η ενίσχυση του Α.Ο. Σκοπέλου από τον Δήμο και στην οποία αναλύεται η οικονομική κατάσταση του αθλητικού ομίλου, επισημαίνεται η ανάγκη να υπάρξει ο Α.Ο. Σκοπέλου προς όφελος της νεολαίας του νησιού και παρατίθενται αναλυτικά τα έξοδα του ομίλου για μία αθλητική χρονιά τα οποία φθάνουν το ποσόν των 32.000 ευρώ.
Να σημειώσουμε ότι τα μέλη του σημερινού Δ.Σ. του Α.Ο. Σκοπέλου έχουν βάλει «από την τσέπη τους» 16.000 ευρώ για τις ανάγκες του Συλλόγου.
ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

25 σχόλια:

  1. Τη λύση την αναφέρετε μέσα στο κείμενο οι γονείς και οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να βάλουν το χέρι στη τσέπη. Τo πάρτυ τελείωσε. Τhe Party is over. Οποιος θέλει να παιζει μπάλα στο β τοπικό με ταξιδάκια στο Βόλο να βρεί χρηματοδότη όχι το Δήμο. Δεν υπάρχει καλύτερο ποδόσφαιρο από το οικογενιακό διπλό,είναι και τσάμπα. Επειδή δε θέλουν να πληρώσουν οι αθλούμενοι και οι οικογένιές τους δε γίνεται να πληρώσει ο Δήμος δηλαδή η κοινωνία του νησιού , ο συνταξιούχος με το ΕΚΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανοίχτε τη πύλη και όποιος θέλει να πάει να αθληθεί, στο μπάσκετ στον εξωτερικό χώρο του κλειστου Γυμναστηρίου όποιοι θέλουν, και είναι πολλοί αυτοί, έρχονται και παίζουν- αθλούνται. Ορεξη να υπάρχει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ=ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    Είμαστε υπεύθυνοι αν στερήσουμε από τη νέα γενιά τις αθλητικές δραστηριότητες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 11:32,τι σχέση έχει αυτό που λες με το να πληρώσει ο Δήμος το λογαριασμό? Ο Δήμος βάζει τις υποδομές ο κόσμος το μεράκι και τον οβολό του.
    Τον ζωγράφου ή τον λαικού καλλιτέχνη τον πληρώνουν να πάει σε εκθέσεις? Του παραχωρούν το χόρο να κάνει την έκθεση και αν τα έργα τα εκτιμήσει ο κόσμος θα τα αγοράσει, αν τα έργα δεν αγοραστούν τότε ο καλλιτέχνης θα πρέπει να βρει και άλλη δουλειά.
    Έτσι και στην περίπτωση της ομάδας, της παραχωρούν το γήπεδο, ποτίζουν και κουρεύουν το χορτάρι, αν η ομάδα παίζει καλή μπαλα θα κόψει εισιτήρια, αν δε κοψει να βρει η ομάδα τι πρέπει να κάνειδεν είναι πρόβλημα του Δήμου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο αθλητισμός δεν είναι πάντα πολιτισμός, είδαμε τι γίνεται στο ελληνικό ποδόσφαιρο τόσα χρόνια, ο απόλυτος ξεπεσμός, η καφρίλα και η διαφθορά σε όλο τους το μεγαλείο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ταξιδάκια στον Βόλο και όπου αλλού θέλετε να πάτε, αλλά να πληρώσετε τα εισιτήρια από την τσεπούλα σας που μάλλον έχει καβουράκια.
    Ως δημότης Σκοπέλου αρνούμαι να πληρώνει ο Δήμος την ποδοσφαιρική ομάδα για την ικανοποίηση του ποδοσφαιρικού πάθους κάποιων κοιλαράδων φανατικών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αθλητισμός = Πολιτισμός.. ναι

    αλλα πολλες φορες... (το εχουμε δει και το εχουμε βιωσει στα γηπεδα) καταληγει να ειναι: Ποδόσφαιρο = Hooliganism .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Λοιπόν παιδιά ψυχραιμία δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα.Εχω διαφορετική άποψη και επιθυμώ να την κουβεντιάσουμε επώνυμα όμως ή να την καταθέσω στο Δημοτικό Συμβούλιο όταν και εφόσον τεθεί θέμα προς συζήτηση για πολιτισμό-αθλητισμό.Δ.Καραθανάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τι φωναζετε και αλλος λεει το κοντοτου και αλλος μακρυτου ολα πρωχωραν ρολοι κλεινουν τα σταδια αποποινικοπειοιται το χασισι και οι λοιπες ουσιες αρα το κενο καλυπτεται,εχουμε 150 επισημα αθλουμενους νεους ε ωραια θα εχουμε 150 επισημα μελοντικους χρηστες ουσιων.Υ.Γ Επι του θεματος οι ακουραστοι κυβερνητικοι βουλευτες του νομου τι λενε ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ! ΑΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΡΓΕΙΣ ΕΝΑΝ ΝΑΟ ΤΗΣ ΑΘΛΗΣΕΙΣ ΑΝΟΙΓΕΙΣ ΠΟΡΤΑ ΓΙΑ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΙΜΟΥΝ ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΟΙΗΚΟΥΝΤΕΣ ΑΥΤΗΣ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΟΥΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΙ ΝΕΟΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΑΘΛΟΥΝΤΑΙ ΝΤΡΟΠΗΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣΤΟΥΣ ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΣΕ ΑΝΑΠΤΥΓΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΥΓΕΙΩΣ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ Η ΠΑΙΔΕΙΑ-ΥΓΕΙΑ-ΑΘΛΗΣΕΙ ΚΑΙ ΛΟΙΠΕΣ ΔΡΑΣΤΙΡΙΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΤΙΜΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΤΟΥΣ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ,ΑΡΩΓΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Χαιρομαι για τα σχολια που διαβαζω... Ελεος με αυτο το ποδοσφαιρο, βουτηγμενο μες την βρωμα, υπαρχουν τοσα αθληματα να ασχοληθουν τα παιδια μας. Φοβερο και το διλημμα, ποδοσφαιριστης η χασικλης χαχαχα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Τα 16.000 Eυρώ που ζητά ο ΑΟΣκοπέλου δεν είναι για το καλό του αθλητισμού αλλά θα πάνε όλα για εισιτήρια, δε ξέρω πως θα το στηρίξουν το αιτημά τους στο Δημοτικό Συμβούλιο. Αν το ΔΣ το εγκρίνει θα έχει διαπράξει ένα τεράστιο ηθικό αλλα και οικονομικο ατόπημα. Έλεος πια με το ποδόσφαιρο, όποιοι θέλουν να παίζουν στο β τοπικό Μαγνησίας να πληρώσουν οι ίδιοι αν δε μπορούν ή δε θέλουν ας αποσυρθεί η ομάδα, σιγά τα λάχανα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. 7:07 εσύ από το πολύ ποδόσφαιρο και πολιτισμό γενικότερα ξέχασες την ορθογραφία και μας έβγαλες τα μάτια. Εγώ λέω αν έχει ο Δήμος διαθέσιμα χρήματα να τα βάλει στο σχολείο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Δεν πιστεύω να εννοείτε αθλητισμό το ποδόσφαιρο.
    Αν πάλι αυτό εννοείτε κάντε μια ακαδημία ποδοσφαίρου και σταματήστε τα ταξίδια πέρα δώθε στο Βόλο και τη σπατάλη των χρημάτων των δημοτών.
    Και αν σας δώσουν χρήματα πάλι, αυτά θα πάνε αποκλειστικά στο ποδόσφαιρο και τίποτε στα υπόλοιπα αθλήματα και αυτό όχι για να γίνει έργο αλλά για πληρωθούν τα εισιτήρια για την άσκοπη συμμετοχή στο πρωτάθλημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Παπαγαλάκια του ........ αφήστε τα αυτά και μην πάτε να δημιουργήσετε άποψη ανώνυμα σας πείρε χαμπάρι ο κόσμος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Κυριακή κοντή γιορτή. Συνεδριάζει απόψε το δημοτικό συμβούλιο και θα πάρει απόφαση για το θέμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΠΑΝ ΜΕΤΡΟΝ ΑΡΙΣΤΟΝ

    ΝΟΥΣ ΥΓΙΕΙΗΣ Κ ΣΩΜΑΤΙ ΥΓΕΙΗ

    ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΓΙΑ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΙΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΔΙΩΚΤΙΚΩΝ ΑΡΧΩΝ ΕΙΝΑΙ ΔΕΜΕΝΑ. ΑΝ ΞΥΠΝΗΣΕΙ
    Η ΝΕΟΛΑΙΑ ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ
    ΓΚΡΕΜΙΣΤΗΚΕ.
    ΝΑΡΚΩΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ Κ Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ.


    ΣΤΑΦΥΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΤΗΝ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 90 Η ΣΚΟΠΕΛΟΣ ΕΙΧΕ ΟΜΑΔΑ ΜΠΑΣΚΕΤ , ΒΟΛΕΙ , ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 50 ΑΤΟΜΑ ΣΤΟ ΣΤΟΙΒΟ .ΚΑΙ ΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ ΓΙΑ ΑΓΩΝΕΣ !!!!!! ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΧΕ ΤΑ ΔΥΟ ΒΗΜΑΤΑ , ΤΟ ΧΑΡΑΜΑ , ΤΟ ΚΑΣΤΡΟ , ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΑΛΛΑ .ΣΗΜΕΡΑ Η ΛΕΞΗ ΠΑΡΑΚΜΗ ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΑΚΕΥΤΙΚΟ ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ . ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ , ΜΠΡΑΒΟ , ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΑΣ ΖΗΛΙΑΡΙΔΕΣ , ΑΜΟΡΦΩΤΟΙ ''ΣΚΟΠΕΛΙΤΕΣ'' . ΟΥΤΕ ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΣΥΜΜΑΘΗΤΕΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΓΥΡΙΣΑΝ ΠΙΣΩ ΣΤΗ ΣΚΟΠΕΛΟ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΕΧΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΣΥΧΑΘΟΥΝ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΛΙΟ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΣΑΣ .ΔΙΑΛΥΣΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΝΑ ΚΑΘΟΝΤΑΙ 10 ΩΡΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ , ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΜΑΡΩΝΕΤΕ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ο Α.Ο.Σκοπέλου έχει προσφέρει επί μία εικοσαετία αυτή την διέξοδο στην νεολαία του νησιού μας.Οιαντιδρώντες ποια διέξοδο έχουν να προτείνουν στην νεολαία μας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. 3:51 ποιοι συμμαθητές σου δεν γύρισαν πίσω μετά τις σπουδές τους; Γιατί με τόσα ορθογραφικά μάλλον οι σπουδές είναι του Δημοτικού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Δυστυχώς στη Σκόπελο όλα έχουν πεθάνει. Οι νέοι μας δεν έχουν καμμία διέξοδο. Ο χειμώνας θα είναι τραγικός. Αθλητισμός και πολιτισμός όμως δεν είναι μόνο το ποδόσφαιρο. Και όταν μάλιστα ξοδεύονται τόσα χρήματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Δεν φτάνει που πληρώνουμε στο κράτος τα μαλλιά της κεφαλής μας, και δεν θα έχουμε το χειμώνα ούτε πετρέλαιο να αγοράσουμε, τώρα μας αναγκάζουν να πληρώσουμε και τα έξοδα μερικών ανθρώπων που θέλουν να κάνουν το χόμπυ τους με χιλιάδες ευρώ....διαφωνώ κάθετα, όποιος θέλει να κάνει το χόμπυ του να το πληρώνει μόνος του και επιτέλους αν δεν υπάρχουν χρήματα να μην γίνονται ταξίδια, ας ψάξουν να βρουν χορηγούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Να είναι ανοιχτό κάθε μέρα το στάδιο και όποιος θέλει να πηγαίνει να παίζει μονό ή διπλό και να κάνουν και στίβο, έτσι και περισσότεροι θα αθλούνται και οικονομικότερα θα είναι,αν υπάρχει όρεξη για αθλητισμό όλα γίνονται και σχεδόν ανέξοδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΣΤΟΝ 11.45
    ΓΙΑΤΙ ΚΑΘΕΣAI ΚΑΙ ΓΚΡΙΝΙΑΖΕΙΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ BLOG ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΗΓΑΙΝΕΣ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗ ΤΡΙΤΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙΣ ΦΑΝΕΡΑ ΚΑΙ ΞΑΣΤΕΡΑ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΥΧΟΝΤΑΔΕΣ ΑΛΛΑ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Η ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΚΑΙ Η ΓΚΡΙΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΜΠΟΥΡ ΜΠΟΥΡ, ΑΝ ΕΙΧΕΣ ΟΜΩΣ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΣΠΟΡ ΔΕΝ ΘΑ ΕΛΕΓΕΣ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΑ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ 50 ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ,,ΑΜΠΑΖΑΛΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΜΑΡΑ,, Η ,,ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΙ ΓΙΑΝΝΗ,,
    ΞΥΠΝΑ ΘΑ ΤΡΑΚΑΡΟΥΜΕ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Τελικά ο Δήμαρχος καλά το πάει ή έτσι νομίζει.Προεκλογικά έταξε λαγούς με πετραχήλια στους αθλητές και στο Δ.Σ. του Α.Ο.Σκοπέλου και δυστυχώς ήταν πολλοί που τα άκουσαν.Με την ανάληψη των καθηκόντων του ζήτησε πρόγραμμα δραστηριοτήτων από τους πολιτιστικούς συλλόγους όχι από τους αθλητικούς,όχι τυχαία βέβαια.Στην συνέχεια στη συγκρότηση του Δ.Σ. της ΔΗ.Κ.Ε.Σ. με αντικείμενα των σκοπών 1.τον τομέα παιδείας και πολιτισμού 2.το τομέα αθλητισμού 3.τον τομέα περιβάλλοντος δεν όρισε κάποιον δημότη-κάτοικο του νησιού με πείρα ή γνώση του αθλητισμού,τυχαίο δεν νομίζω.Στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο ξεκίνησε σιγά-σιγά να μας πείσει ότι ο Α.Ο. πρέπει να αλλάξει πορεία δηλαδή να εξαφανισθεί από το χάρτη.Επειδή όμως εδώ και 25 χρόνια επί Δημαρχίας κ.ΠΡΟΒΙΑ που ξεκίνησε αυτό το όραμα και έχουν ματώσει και έχουν χύσει πολύ ιδρώτα πάρα πολά άτομα θα πρέπει να δείτε λίγο πιο ψύχραιμα από εδώ και πέρα τον αθλητισμό κ.ΔΗΜΑΡΧΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.