Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Κυριακή 10 Ιουνίου 2012

Γιαλός... όνομα και πράμα!

Μεγάλο πρόβλημα αντιμετωπίζουν οι ιδιοκτήτες παραλιακού καταστήματος στη Σκόπελο, το οποίο, για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγo, πλημμύρισε όταν νερά άρχισαν να βγαίνουν από το πάτωμα την Πέμπτη το βράδυ.
Οι υδραυλικοί που κλήθηκαν δεν εντόπισαν κάποια βλάβη και τότε ο καταστηματάρχης ειδοποίησε τη ΔΕΥΑ Σκοπέλου, συνεργείο της οποίας έψαξε αλλά δεν...
βρήκε την αιτία της πλημμύρας.
Το μαγαζί, όπως είναι φυσικό, δυσκολεύεται να λειτουργήσει, η τουαλέτα από τα πολλά νερά στο πάτωμα είναι μη επισκέψιμη και οι ιδιοκτήτες βρίσκονται σε απόγνωση. Προσωρινή λύση η αγορά μιας αντλίας η οποία δουλεύει συνεχώς, αλλιώς τα νερά θα είχαν φθάσει μέχρι τον δρόμο!
Οι έρευνες συνεχίζονται...

2 σχόλια:

  1. Και η πολεοδομική υπέρβαση του γιαλού στης τουαλέτες συνεχίζετε , δεν ήταν τόσα τετραγωνικά πριν κάποια χρόνια, γιατί έσκαψαν μέσα στο χώμα κάτω από τον δρόμο και έξω από την οικοδομική γραμμή ε κάποια στιγμή θα έβρισκαν και τον πεταλίτη για να σταματήσουν . Ας γίνει και ένας πολεοδομικός ΄έλεγχος ... για να βρεθεί ο πεταλίτης ... μην τα θέλουμε όλα δικά μας και η τράπεζα δίπλα έχει το ίδιο πρόβλημα μετά την ανακαίνιση που έκανε .
    Ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΓΙΝΕΣΑΙ ΡΕΖΙΛΙ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΩΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.