Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Πέμπτη 28 Ιουνίου 2012

Μένουμε Ελλάδα // Πάμε Σκόπελο 2012

Tην εκπτωτική κάρτα «Πάμε Σκόπελο 2012» παρουσίασε σήμερα στη ζωντανή εκπομπή της ΝΕΤ «Μένουμε Ελλάδα», που μεταδίδεται καθημερινα 13.00 - 15.00, ο Δήμαρχος Σκοπέλου Γιώργος Μιχελής, ο οποίος ήταν καλεσμένος της Ρένιας Τσιτσιμπίκου και του Γιώργου Αμυρά.
Την κάρτα μπορείτε να την αποκτήσετε κάνοντας κλικ ΕΔΩ.


ΔΕΙΤΕ ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ ΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ

8 σχόλια:

  1. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙ Η ΚΑΡΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εξαιρετική παρουσίαση. Ευχαριστούμε από καρδιάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σε κάποιο σχόλιο μιας άλλης ανάρτησης, πριν λίγες μέρες διάβασα: "Πρώτη φορά παρατηρείται τέτοια επίθεση, που σημαίνει Δήμαρχε πως αξίζεις πολλά. Βάστα γερά."
    Η σημερινή αυθεντική παρουσία του Δημάρχου στην εκπομπή και ο άψογος τρόπος με τον οποίο εκπροσώπησε το νησί μας, επιβεβαιώνει για ακόμα μια φορά την αξία του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν αμφισβητεί κανείς την αξία του Δημάρχου. Δεν αρκεί όμως σ΄ αυτή τη θέση , να είσαι μόνο ΄΄το καλό παιδί΄΄! Πρέπει να έχεις και κάποια άλλα στοιχεία που θα μπορέσουν να πάνε μπροστά τις υποθέσεις του νησιού μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μεταξύ των υποθέσεων του νησιού μας, πρωταρχική θέση κατέχει ο τουρισμός, εξ’ ου συνεπάγεται ότι η τουριστική προβολή της Σκοπέλου αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση της αύξησής του, με τελικό σκοπό τη γενικότερη τόνωση της οικονομίας σε πάρα πολλούς τομείς. Στο συγκεκριμένο λοιπόν «στοιχείο», του τρόπου δηλαδή μιας αξιοπρεπούς καθ’ όλα προβολής, ο Δήμαρχος παίρνει 10 με τόνο.
      Για τις υπόλοιπες «υποθέσεις» θα έχεις την ευκαιρία να τοποθετηθείς σε άλλες αναρτήσεις και να εκφράσεις τα τυχόν παράπονά σου, πιο συγκεκριμένα.
      Όσο για το καλό παιδί που γράφεις, όχι ρε φιλάρα, δεν είναι παιδί ο Μιχελής.

      Διαγραφή
  5. Αξιος!!Πάρα πολύ καλή η παρουσία του Δημάρχου κ της Ναυσικάς με την παραδοσιακή στολή.Μας εκπροσώπησε όλους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλα απο δημαρχειες με "κάποια άλλα στοιχεία" φαγαμε καλα (καποιοι παραφαγανε κιολας). Και τις υποθεσεις τους τις πηγανε πολυ μπροστα. Τωρα προσπαθουν να κατηγορησουν και αυτη τη δημαρχεια για το ιδιο συκοφαντοντας και γιατι αν φανουμε ολοι ιδιοι υπαρχει ελπιδα να ξαναβγουμε. Αφηστε επιτελους καποιον να ασχοληθει συνολικα με το νησι μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. για να εχει ομως τουρισμο το νησι μας πρεπει να εχει και συνδεση με λιμανια και προς το παρον δεν αρκει ο Βολος και ο Αγ.Κωνσταντινος πρεπει κι η Θεσσαλονικη να αποκτησει συνδεση με το νησι....δεν ειναι δυνατον εμεις που θελουμε να ερθουμε να πηγαινουμε στον Βολο και μετα Σκοπελο επιεικως απαραδεκτο...γι'αυτο βαλτε τα μεγαλα μεσα καποτε να συνδεθουμε κι εμεις....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.