Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τετάρτη 6 Ιουνίου 2012

Ο προπονητής του Μιχ. Ζαμπίδη στη Σκόπελο

Ο επί σειρά ετών προπονητής του Μιχάλη Ζαμπίδη, Παναγιώτης Σώζος, φιλοξενήθηκε στο νησί μας για λίγες μέρες από τον φίλο του προπονητή του Α.Ο. Σκοπέλου Μάνο Βασιλείου.
Ο Παναγιώτης Σώζος διετέλεσε επικεφαλής της προπονητικής ομάδας του Μιχάλη Ζαμπίδη με 5 συμμετοχες στα Κ-1 (Ιαπωνία) και...
2 συμμετοχες στην Αυστραλία.
Στην 12χρόνη πορεία του σε επαγγελματικούς αγώνες απαριθμεί 68 νίκες σε 82 αγώνες και 19 Κ.Ο. Διδάχθηκε από τους κορυφαίους Δασκάλους στην Ελλάδα, έχει παρακολουθήσει προπονήσεις και σεμινάρια από μεγάλους αθλητές και προπονητές στην Ολλανδία και Ταϋλανδη ώστε να ακολουθεί απόλυτα την ραγδαία εξέλιξη του αθλήματος.
Σήμερα ασχολείται με νέους και επαγγελματίες αθλητές μαζί με τον συνεργάτη του από τον χώρο του Brazilian Jiu Jitsu και προπονητή της Εθνικής ομάδος Ηρακλή Γρηγοριάδη στην νέα τους σχολή, K-1 Gym (Αρκαδίας 8 - Γέρακας) με συμμετοχες εκτός του Kick Boxing στο MMA (Mixed martial arts).
Επισκέφθηκε την σχολή Μεικτών Πολεμικών Τεχνών του Α.Ο. Σκοπέλου και μετά την προπόνηση μίλησε με τα παιδιά απαντώντας τους σε ερωτήματα σχετικά με τα αυτά αθλήματα. Του άρεσε πάρα πολύ η δουλειά που γίνεται στις πολεμικές τέχνες του Α.Ο., παρά τις αντίξοες αθλητικές συνθήκες κάτω από τις οποίες γίνεται η προπόνηση εδώ στο νησί.
Υποσχέθηκε πως, σε συνεργασία με τον προπονητή του Α.Ο. Μάνο Βασιλείου, θα γίνει προσπάθεια προβολής του νησιού στο άμεσο μέλλον, πραγματοποιώντας μια συνάντηση στη Σκόπελο με τον Μιχάλη Ζαμπίδη και άλλους μεγάλους αθλητές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.