Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Κυριακή 17 Ιουνίου 2012

Ελπίδα ή φόβος;

17 Ιουνίου: Μαζικά στις κάλπες!

3 σχόλια:

  1. Το μήνυμα της φωτογραφίας, δεν το πήραν οι Σκοπελίτες. Δεν έγινε μαζική προσέλευση στις κάλπες, αφού ψήφισαν περίπου μισοί από τους εγγεγραμμένους.
    Αστείο: Κατόπιν των τοπικών εκλογικών αποτελεσμάτων νομίζω ότι αρμόζει να δημοσιεύσετε μία καινούρια φωτό, με το κόκκινο γαρύφαλλο τοποθετημένο στην πίσω τσέπη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πήγαμε σε εκλογές γιατί θέλαμε κυβέρνηση που να μην παίρνει αντιλαϊκά μέτρα και βγάλατε κυβέρνηση που να παίρνει αντιλαϊκά μέτρα Άρα συμπερασματικά στην Ελλάδα είσαστε όλοι βιομήχανοι και εφοπλιστές και τα προβλήματα μας είναι λυμένα ( αφού και στον δρόμο βγαίνουν μόνο 200.000 κόσμος σε κάθε απεργία) , όποτε πασοκ και Ν.Δ. αφού αυτοί είναι η ελπίδα σας ,αυτοί θα είναι και ο τάφος μας.Τωρα που τους βγάλατε μην κάνετε κουβέντες στα καφενεία (όσο ακόμη είναι ανοιχτά) για τα νέα αντιλαϊκά μέτρα που άργησαν ήδη ένα μηνά να μπουν, αλλά σχεδιάστε νέα επιχειρηματικά σχεδία για νέα κέρδη αφού όπως λένε και ξένοι ότι η Ελλάδα είναι μια τεραστία ευκαιρία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.