Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Δευτέρα 11 Ιουνίου 2012

Mικροί και μεγάλοι δημιουργοί εν δράσει!

Τριήμερο εκδηλώσεων διοργανώνει το Πολιτιστικό Εργαστήρι στις 14, 15 και 16 Ιουνίου.
Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Σκιάθου, Μπούρτζι και θα περιλαμβάνουν:
  • 14 , 15 και 16 Ιουνίου έκθεση των δημιουργιών των μαθητών από 7:00-9:00
  • Σάββατο 16 Ιουνίου
7:00 - 9:00 διαδραστικό εργαστήρι ζωγραφικής και κεραμοπλαστικής με την καθοδήγηση των δασκάλων του εργαστηρίου
9:00 - 10:00 Γιορτή Λήξης του φετινού πρώτου κύκλου μαθημάτων, η γιορτή θα πλαισιωθεί με ζωντανό μουσικό πρόγραμμα των καλλιτεχνών Linda (τραγούδι) και Λευτέρη Κανέλλο (πιάνο-αρμόνιο-τραγούδι).
Το Πολιτιστικό Εργαστήρι σε διάστημα λειτουργίας επτά...
μηνών κατάφερε να δώσει την ευκαιρία σε περισσότερους από 130 μαθητές να ανακαλύψουν και να καλλιεργήσουν το ταλέντο τους στην ζωγραφική και την κεραμοπλαστική.
Αποτελεί καρπό ιδιωτικής πρωτοβουλίας και δημιουργήθηκε από μια ομάδα ανθρώπων με κοινούς στόχους και ενδιαφέροντα, προκειμένου να αναπτυχθεί ένας πυρήνας γνώσης γύρω από την τέχνη και τον πολιτισμό. Το Εργαστήρι δημιουργήθηκε μέσα από την επιθυμία να υπάρχει μια σταθερή δομή γνώσης και καλλιτεχνικών δραστηριοτήτων, καθώς διαπιστώνεται ότι υπάρχει πρόθυμο ντόπιο καλλιτεχνικό δυναμικό.
Οι δύσκολοι καιροί, δεν στάθηκαν τροχοπέδη στην υλοποίηση της ιδέας της κας Άννη Δέσποινας, που ενέπνευσε την ομάδα του εργαστηρίου και υλοποιήθηκε έτσι, εκ των ενόντων χωρίς καμία εξωτερική βοήθεια, η σύσταση του.
Ο ενθουσιασμός, η όρεξη για δημιουργία και συνεργασία και πάνω από όλα η επίτευξη του στόχου, που δεν είναι άλλος από το να συμβάλλει στη βελτίωση και στην άνοδο του πολιτιστικού και μορφωτικού επιπέδου, παραμέρισε τις δυσκολίες που ξεπεράστηκαν με πολλές ώρες εθελοντικής προσφοράς.
Η ομάδα του Πολιτιστικού Εργαστηρίου ευχαριστεί θερμά τους Δασκάλους, κ. Τσιμπλιαράκη Σταύρο, κ. Μιτζέλο Γιάννη, κ. Κουμιώτη Στάθη, την κα Καλατζή Μαρία και την κα Διολέττα Χρύσα που εθελοντικά το στήριξαν. Μελλοντικός στόχος είναι να αναπτυχθεί όσο περισσότερο γίνεται και να δημιουργηθούν νέα τμήματα ανάλογα με τα ενδιαφέροντα που υπάρχουν.

2 σχόλια:

  1. συγχαρητηρια στους δασκαλους του εργαστηριου στην σκιαθο.θα ηθελα να τους ρωτησω πως οι ιδιοι αισθανονται οταν βλεπουν την τοσο μεγαλη ανταποκριση των μαθητων στο εργαστηριο,την χαρα, τον ενθουσιασμο και τα εργα των μαθητων τους.και ακομη, ποιος ειναι ο βασικος λογος που τους κινητοποιει στο να αφιερωνουν χρονο σε τετοιες δραστηριοτητες χωρις να ππληρωνωνται.μπραβο κυριες και κυριοι.παντα τετοια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα δανειστούμε την ερώτησή σας και θα τους πάρουμε συνέντευξη.
      Ευχαριστούμε.

      Διαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.