Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Δευτέρα 18 Ιουνίου 2012

Στις ήττες, λίγοι δίνουν τη μάχη. Στις νίκες, δεν περισσεύει χώρος από τους σωτήρες

Δήλωση Κώστα Καρτάλη:
Τίποτα δεν τελείωσε εδώ. Η προσπάθεια συνεχίζεται
Με την τεχνητή πόλωση που επικράτησε τον τελευταίο μήνα και την έντονα πτωτική τάση που καταγράφηκε για το ΠΑΣΟΚ σε πολλούς νομούς της χώρας, και στη Θεσσαλία, είναι σημαντικό ότι το ποσοστό στη Μαγνησία κρατήθηκε κοντά σε αυτό της 6ης Μαίου. Κάποιοι επέστρεψαν στην παράταξη, κάποιοι όμως προτίμησαν να εμπιστευτούν άλλα κόμματα. Αυτό δεν σημαίνει ότι είμαστε ευχαριστημένοι με το εκλογικό μας ποσοστό. Είναι προφανές ότι πρέπει να ανατάξουμε πολιτικά και ιδεολογικά το ΠΑΣΟΚ και να γεφυρώσουμε το ρήγμα που δημιουργήθηκε με την κοινωνία των πολιτών. Στόχος μας...
πρέπει να είναι οι ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ που τώρα βρίσκονται σε άλλους χώρους, να επανενταχθούν σε ένα αναγεννημένο ΠΑΣΟΚ που αποτυπώνει μία δύναμη ευθύνης, θα είναι απαλλαγμένο από τους καιροσκόπους που το εκμεταλλεύθηκαν και θα εκπροσωπεί τον μη προνομιούχο αλλά ικανό και έντιμο πολίτη.
Οφείλω να ευχαριστήσω τους πολίτες της Μαγνησίας που μας εμπιστεύθηκαν και να τους βεβαιώσω ότι θα καταβάλω κάθε δυνατή προσπάθεια για να στηρίζω τα συμφέροντα της Μαγνησίας και των συμπολιτών μας. Παραμένω ενεργός πολιτικά και κεντρικά και τοπικά.
Στο επίπεδο της κατανομής των εδρών, το ΠΑΣΟΚ δυστυχώς πληρώνει και πάλι τις ιδιοτροπίες του εκλογικού νόμου, καθώς έδρες κατανεμήθηκαν στο 4o, 5o και 5o κόμμα και όχι στο 3o, δηλαδή στο ΠΑΣΟΚ. Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συνυποψηφίους μου στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ για την κοινή προσπάθεια καθώς και τους λίγους, ηρωικά μαχόμενους συντρόφους, στη Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ Μαγνησίας και στις τοπικές οργανώσεις. Στις ήττες, λίγοι δίνουν τη μάχη. Στις νίκες, δεν περισσεύει χώρος από τους σωτήρες.

5 σχόλια:

  1. Κε Καρτάλη, τα λίγα λόγια ζάχαρη και τα καθόλου μέλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τωρα δε τους αρεσει ο εκλογικος νομος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ποια ακριβώς προσπάθεια συνεχίζεται; Μήπως μπορείτε να γίνεται πιο σαφής;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πώς ζητάς να επανενταχθούν οι ψηφοφόροι του Πασόκ στο ανανεωμένο, όπως το χαρακτηρίζεις κόμμα, αφού καταστρέψατε τη χώρα και πεθάνατε τους πολίτες της; Πού είναι η δύναμη ευθύνης; Απαλλαγήκατε από τους καιροσκόπους που καταλήστεψαν τη χώρα και το λαό; Έναν Τσοχατζόπουλο μπαγλαρώσατε και ο κοσμάκης κοιτάζει αποσβολωμένος, μη πιστεύοντας στα αυτιά του για τα τεράστια ποσά που επεξαιρέθηκαν.
    Εκπροσωπήσατε τον ικανό και τον έντιμο πολίτη ή τον πατήσατε και τον λιώσατε; Ντροπή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τι θέλετε και μιλάτε κύριε Καρτάλη; Χειρότερα τα κάνετε πάντα όποτε μιλάτε, αφήστε το δεν σας πάει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.