Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012

Συμφωνία συνεργασίας Horezu και Σκοπέλου

Constantin Nitu και Γιώργος Μιχελής
Την κωμόπολη Hοrezu, που βρίσκεται στο νομό Oltenia, 200 χιλιόμετρα δυτικά του Βουκουρεστίου επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Σκοπέλου Γιώργος Μιχελής μετά από πρόσκληση του ομόλογού του Constantin Nitu στο πλαίσιο της διεθνούς έκθεσης κεραμικής Cocosul de Hurez.
Ο αντιπρόεδρος της Ρουμανίας Vasili Blaga
με τον Δήμαρχο Σκοπέλου Γιώργο Μιχελή
Η κωμόπολη αυτή είναι γνωστή για την κεραμική της τέχνη και τα πολλά μοναστήρια της. Οι δύο δήμαρχοι, παρουσία του αντιπροέδρου της Ρουμανίας Vasili Blaga, υπέγραψαν συμφωνία συνεργασίας μεταξύ των δύο...
πόλεων στο εμπόριο, τον πολιτισμό και τον τουρισμό.
Μάγδα Ρόδιου
Στην διεθνή έκθεση κεραμικής που άνοιξε στην κωμόπολη Hοrezu την 1η Ιουνίου, συμμετείχαν αγειοπλάστες τεχνίτες από τη Βουλγαρία, Γαλλία, Ιταλία, Μολδαβία, Σερβία, Ισπανία, Ουκρανία, Ουγγαρία και την Ελλάδα. Η χώρα μας εκπροσωπήθηκε με τη Μάγδα Ρόδιου, που βραβεύτηκε για τα έργα που παρουσίασε εκεί.
Ο αντιπρόεδρος της Ρουμανίας Vasili Blaga στο περίπτερο της Σκοπέλου
Ο αντιπρόεδρος της Ρουμανίας Vasili Blaga στο περίπτερο της Σκοπέλου
Ο Γιώργος Μιχελής με την αρχαιότερη κεραμίστρια του  Horezu

2 σχόλια:

  1. Μπράβο σε όλους και περισσότερο μπράβο Μαγδα :) καλη συνεχεια . Και πολλα μπραβο και στον κ Νίκο Ρόδιο που μεταλαμπαδευσε μια απο τις αρχαιοτερες τέχνες και χειρονακτικες εργασίες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στο περίπτερο της Σκοπέλου εκθέθηκαν έργα του Νίκου; Γιατί στη φωτό, μόνο έντυπα βλέπω. Τα άλλα δύο περίπτερα, βλέπω ότι είναι φίσκα στα κεραμικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.