Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Κυριακή 10 Ιουνίου 2012

Κλήση αθλήτριας του Α.Ο. Σκοπέλου στην Εθνική Ελλάδος // Ευρώπη ερχόμαστε

Η αθλήτρια Μαρία Παπαδοπούλου με
τον προπονητή της Μάνο Βασιλείου
Στην Εθνική Ελλάδος στην Πάλη Υποταγής (grappling) κλήθηκε η αθλήτρια του Α.Ο. Σκοπέλου Μαρία Παπαδοπούλου για να συμμετάσχει στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Διεθνούς Ομοσπονδίας Πάλης που θα διεξαχθεί τέλος Ιουνίου στο Βέλγιο.
Η Μαρία μετά τις διακρίσεις της και τα μετάλλια στο Διεθνές Κύπελλο και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πάλης καλείται να...
δώσει κι άλλες σκληρές μάχες, με τα χρώματα της Εθνικής Ελλάδος πια, στο εξωτερικό.
Για τον λόγο αυτό, έχει επιδοθεί και πάλι σε σκληρή δουλειά και πολύωρες καθημερινές προπονήσεις με τον προπονητή της Μάνο Βασιλείου στο κλειστό γυμναστήριο Σκοπέλου.
Η Μαρία σε λίγες μέρες θα ξεκινήσει το ταξίδι για τα διεθνή αθλητικά σαλόνια, αφού τελειώσει την προετοιμασία της εδώ και περατώνοντάς την στην Αθήνα, κάτω από την επίβλεψη του Ομοσπονδιακού Προπονητή Ηρακλή Γρηγοριάδη, ο οποίος κάλεσε όλα τα μέλη της Εθνικής Ομάδος στην Αθήνα, για το τελευταίο στάδιο της προετοιμασίας τους πριν τους αγώνες.
Ο προπονητής της Μαρίας, Μάνος Βασιλείου μας δήλωσε :
«Είμαι τόσο χαρούμενος και τόσο περήφανος που ένα “δικό μας” παιδί βρίσκεται σήμερα στο κατώφλι των υπέρτατων αθλητικών διακρίσεων εκπροσωπώντας την χώρα μας. Χαρούμενος γιατί έχουμε κάνει ένα τμήμα γεμάτο καλά και σεβαστικά παιδιά που με την εργατικότητα τους έχουν αρχίσει να αναδεικνύουν το έργο μας και τον τόπο τους, μακριά από τις σκοπιμότητες και τα τόσα προβλήματα που πρέπει να υπερνικούμε καθημερινά. Ένα τμήμα που ενώ προπονείται κάτω από απαράδεκτες συνθήκες, φέτος χάρισε στο νησί της Σκοπέλου 2 χρυσά μετάλλια και ένα χάλκινο στην πάλη καθώς και ένα ασημένιο μετάλλιο στο παγκράτιο.
Είμαι βέβαιος πως η Μαρία μας, θα γυρίσει από το πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα και πάλι με μετάλλια στις αποσκευές της, δικαιώνοντας και εκ νέου, όλους εμάς που την περιβάλλουμε, που κοπιάζουμε μαζί της, από τον προπονητή μέχρι τον πιο αρχάριο συναθλητή της.
Αισθάνομαι πόνο ψυχής που λόγω δουλειά δεν θα μπορώ να την συνοδεύσω σε αυτό το μεγάλο αθλητικό γεγονός, αλλά ταυτόχρονα είμαι ήσυχος, αφού θα αγωνισθεί κάτω από τις εντολές και την καθοδήγηση του μεγάλου προπονητή και φίλου Ηρακλή Γρηγοριάδη. Της εύχομαι κάθε επιτυχία.
Το μοναδικό μελανό σημείο σε όλη αυτήν την μεγάλη προσπάθεια, είναι πως τα στελέχη που πλαισιώνουν την Εθνική ομάδα είναι υποχρεωμένα να καλύψουν μόνα τους τα έξοδα της αποστολής, ένα ακόμα θλιβερό σημάδι των καιρών μας.
Έτσι έχω ξεκινήσει μια μεγάλη προσπάθεια αναζητώντας χορηγούς για να υποστηρίξουν το ταξίδι αυτό της Μαρίας, ταξίδι που μέσα σε όλα θα προβάλει και το νησί της Σκοπέλου στην Ευρώπη.
Ευχαριστώ όλους όσους ήδη έσπευσαν να βοηθήσουν, κυρίως την κυρία Ράνια Χρήστου-Παναγιώτου της οποίας οι προσπάθειες είναι αξιομνημόνευτες προς τούτο και από αυτό το βήμα, καλώ όλους σας να βοηθήσετε ο καθένας με τον τρόπο του.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.