Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τρίτη 12 Ιουνίου 2012

Έκτακτη συνεδρίαση του Δ.Σ. Σκοπέλου

Έκτακτη Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, θα διεξαχθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Καταστήματος την Τετάρτη 13 Ιουνίου στη 1 το μεσημέρι, για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης.
1. Απευθείας ανάθεση εκτέλεσης της «Προμήθειας καυσίμων και λιπαντικών για κίνηση οχημάτων, μηχανημάτων έργου και λοιπών μηχανημάτων και καυσίμων θέρμανσης του Δήμου Σκοπέλου», ενδεικτικού προϋπολογισμού...
140.000,00€, μετά από άγονο διαγωνισμό».
Εισηγητής: Δήμαρχος Γιώργος Μιχελής.
2. Έγκριση συμμετοχής του Δήμου Σκοπέλου στο Ε.Π. «Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη-ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ ΙΙ» (σχετ. η Α.Π.: οικ. 117721/Π 126-27/3/2012, ΚΩΔ. ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ: 1.13 που χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα του Ε.Π. ΕΠΠΕΡΑΑ) και αναμόρφωσης πρ/σμού οικον. έτους 2012 για την υλοποίηση του προγράμματος.
Εισηγήτρια: Αντιδήμαρχος Παναγιώτα Αγγελέτου
3. Αναμόρφωση πρ/σμού οικον. έτους 2012 για την ανάθεση παροχής υπηρεσίας με θέμα «Υπηρεσία Συμβούλου για τη σύνταξη Τεχνικο-οικονομικής Πραγματογνωμοσύνης για τεχνικά έργα ενεργειακής αναβάθμισης σε κτίρια και υποδομές του Δήμου Σκοπέλου, στο πλαίσιο σχετικής πρόσκλησης του ΕΠΠΕΡΑΑ. (σχετ. η Α.Π.: οικ. 117721/Π 126-27/3/2012, Κωδ. Πρόσκλησης 1.13)
Εισηγήτρια: Αντιδήμαρχος Παναγιώτα Αγγελέτου
4. Έγκριση της αριθμ. 7/20-03-2012 μελέτης του έργου «Συντήρηση Εσωτερικής Οδοποιίας» του Δήμου Σκοπέλου, πρ/σμού 21.606,00€ και επιλογή του τρόπου κατασκευής του έργου.
Εισηγήτρια: Αντιδήμαρχος Παναγιώτα Αγγελέτου

2 σχόλια:

  1. πεστε μας θα εχουμε ζωντανη μεταδωση απο την τηλεοραση?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν το γνωρίζω... Είναι θέμα του προέδρου του Δ.Σ. Αν μάθω κάτι θα σας ενημερώσω.

      Διαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.