Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Σάββατο 9 Ιουνίου 2012

Ανακύκλωση γυαλιού στη Σκόπελο

Ο Δήμος Σκοπέλου σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Αξιοποίησης Ανακύκλωσης (Ε.Ε.Α.Α.) θα υλοποιήσει πρόγραμμα ανακύκλωσης γυαλιού από κέντρα διασκέδασης, ξενοδοχεία, εστιατόρια, καφετέριες, αλλά και από νοικοκυριά.
Για το σκοπό ο αντιδήμαρχος Σκοπέλου Γιώργος Φύβγας μοίρασε ενημερωτικά έντυπα και συζήτησε με επαγγελματίες, από τους οποίους ζήτησε να συνδράμουν στην επιτυχία του προγράμματος, δείχνοντας περιβαλλοντική και κοινωνική ευαισθησία.
Aν η ανακύκλωση του γυαλιού αγκαλιαστεί από τους δημότες και...
έχει επιτυχία, ο Δήμος Σκοπέλου θα προχωρήσει στην ανακύκλωση πλαστικού και αλουμινίου.
Πληροφορίες για το που θα βρίσκονται οι 50 μπλε κάδοι, για το χρόνο αποκομιδής κλπ, μπορείτε να ζητήσετε στο δήμο Σκοπέλλου: 24240 22205.

15 σχόλια:

  1. είμαστε πανευτυχείς που επιτέλους θα γίνει ανακύκλωση. Μένει στον καθένα να το καταλάβει για να μην μας πνίξουν τα σκουπίδια.
    Ας πάμε όλοι μαζί για μια πρωτιά στοχεύοντας στο 100%. Με το καλό και το πλαστικό.
    Το αλουμίνιο για τους λάτρεις της ανακύκλωσης μπορούν ήδη να το παραδίδουν στην μάντρα του Αποστόλη Γκουμά. ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μονο το αλουμινιο μπορουμε να παμε στην μαντρα του γκουμα ή και τα πλαστικα ;;
      απαντηστε μας παρακαλω.

      Διαγραφή
    2. αλουμίνιο, σίδερα, κουζίνες, πλυντήρια και λοιπά μεταλλικά είδη

      Διαγραφή
    3. δηλαδη υπαρχει καποιος που πληρωνει για να παρει αυτα τα υλικα, και βρισκετε στην μαντρα του γκουμα ;;
      επιχειρηση ειναι ; ή εθελοντικα ;
      ρωτω γιατι οι επιχειρησεις που κανουν ανακυκλωση εχουν προς τους πολιτες ανταποδωτικα ωφελη. αν υσχυει και εδω κατι τετοιο τοτε καλα κανει φιλε μου και το προτεινεις. αν οχι ομως δεν ειναι θεμα προτασης αλλα διαφημισης.
      ευχαριστω για την διευκρινηση.(αν θα μου δωσεις δηλαδη ).

      Διαγραφή
    4. προς Ανώνυμο 10 Ιουνίου 2012 9:18 μ.μ. - εσύ άνθρωπέ μου έχεις πρόβλημα... (ή... καλύτερα ακόμα προβλήματα)

      Διαγραφή
    5. ειναι πολυ πιθανο να εχω καποιο προβλημα. ή ακομα καλυτερα καποια προβληματα, αν και εγω τα λεω προβληματισμους. δεν εχει σημασια τι πιστευει ο καθενας μας για το τι εχω εγω,. εχω απ ολα αν αυτο σε βολευει.
      το προβλημα ομως ειναι οτι δεν εχω απαντησεις πανω στο θεμα, και αυτο περιμενα απο εσενα αν εισαι απο αυτους που ξερουν. αν παλι οχι, τοτε γιατρε μου τι αλλο να πω εγω;;;
      εισαι μονο της διαγνωσης παρομοιοων προβληματων ή ειδικευεσαι και σε αλλες παθησεις ; σε ρωτω γιατι εχω κατι πονους στα χερια και καλο ειναι να παρω και μια δευτερη γνωμη.
      ευχαριστω γιατρε.(ενας με προβληματα που μαλλον δεν μπορεις να λυσεις, γιατι δυστηχως οι εξυπνοι εισαστε πολοι, ενω εμεις οι βλακες λιγοστευουμε επικυνδηνα. βοηθειστε μας να μην εκλειψουμε παρακαλω.)

      Διαγραφή
  2. Αντιδήμαρχε μην μαζεύουμε το γυαλί και δεν το πάμε πουθενά και γεμίσουμε από σπασμένα γυαλιά όπως και με τις οικοσκευές ; καλά αυτά τα κοντέινερ δεν γέμισαν; για τα φέραμε για τα μάτια;
    Ζ.Ν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. προς Ζ.Ν.
      Aν δεν βγάλεις το γνωστό "φαρμάκι" της αντιπολίτευσης δεν ικανοποιείσαι ή είσαι παντελώς ανενημέρωτος σχετικά με τα containres των ηλεκτρικών συσκευών.
      Μάθε λοιπόν πως από τις 16 Απριλίου του 2011, που πραγματοποιήθηκε η πρώτη εγκατάσταση των δύο containers στο νησί, έως και τις 15 Οκτωβρίου 2011 “διώξαμε” 9.760 κιλά ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών απόβλητων, για τα οποία μάλιστα “αμειφθήκαμε” με 390,40 ευρώ.
      Με τις υγείες σου κατά τ' άλλα...

      Διαγραφή
    2. ουαααααααοουουουουουουο!!!!!!!!! Τόοοοσα πολλάαααα!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  3. Όσο πιο Γρηγόρα γίνετε το πλαστικό !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Να ευχηθώ κι εγώ καλή αρχή και καλή επιτυχία στην ανακύκλωση του γυαλιού...
    καλή συνέχεια στην ανακύκλωση των ηλεκτρικών ειδών...
    και καλή επιτυχία στον κύριο Γκουμά σχετικά με τα μεταλλικά και άλλα αντικείμενα.

    Να θυμίσουμε όμως πως υπάρχουν και τα ΛΑΣΤΙΧΑ ΤΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ, που είναι μια ειδική κατηγορία ανακυκλώσιμων υλικών. Με αυτά τι θα γίνει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ωραία καθαρίσαμε το νησί από τα σκουπίδια , κάναμε και την ανακύκλωση ακόμη πιο ωραία με τα χορτάρια που μας έχουνε πνίξει και τα φίδια θα μας φάνε τι θα γίνει;; Κύριε Αντιδήμαρχε καθαριότητας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φευγοντας προχθες απ το γαμο, που εγινε στο Σταφυλο το περασμενο Σαββατο, πανω στην ασφαλτο ητανε πεταμενα τα σελοφαν των γλυκων και τα τουλια απ τις μπομπονιερες. ΓΙΑΤΙ; Ποιος ευθυνεται γι αυτο; Αποφασιστε μονοι σας και απαντηστε μου, αν εχετε την καλοσυνη.

      Διαγραφή
    2. ποιος αλλος εκτος απο τους γονεις μας που αυτη την παιδεια μας διδαξαν;;;;;

      Διαγραφή
    3. Προς 11/6/2012 2:46 μ.μ
      Εσύ είσαι ανήλικος και δεν γνωρίζεις ότι δε πετάμε σκουπίδια στο δρόμο; Φταίει η παιδεία που πήρες από τους γονείς σου; Αν δεν το έχεις εμπαιδώσει ακόμα το μάθημα, πες στους γονείς σου να το επαναλάβουν... Οι γονείς μας, άνθρωποι είναι μπορεί να κάνουν και κάποια λάθη. Εμείς τα επαναλαμβάνουμε και τα συνεχίζουμε; Δεν έχουμε δική μας κρίση; Δε βελτιωνόμαστε;

      Διαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.