Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τρίτη 12 Ιουνίου 2012

Χωρίς σύνδεση με Θεσσαλονίκη η Αλόννησος

Η Αλόννησος, ένας αγαπημένος προορισμός της Θεσσαλονίκης, αλλά και ολόκληρης της Βόρειας Ελλάδας μένει και αυτή τη χρονιά χωρίς σύνδεση, αφού στα δρομολόγια του «Αλκυόνη» που ανακοινώθηκαν δεν υπάρχουν αφίξεις για το Πατητήρι.
Ο Δήμαρχος Αλοννήσου Πέτρος Βαφίνης μας είπε: «Για τρίτη χρονιά η Αλόννησος βρίσκεται εκτος σχεδιασμου της ΝΕL και        χωρίς σύνδεση με την Βόρεια Ελλάδα. Πέρυσι είχαμε κάνει έντονα διαβήματα προς την εταιρία και το υπουργείο, χωρίς να εισακουστούμε. Φαίνεται η εταιρία, η οποία επιχειρεί στα νησιά μας για 2-3 μήνες κάθε χρόνο, έχει αποφασίσει να αποκλείσει την Αλόννησο από την Βόρεια Ελλάδα...»
Το «Παναγία Πάρου»
Εγκρίθηκε, κατά πλειοψηφία από το Σ.Α.Σ., η δρομολόγηση Ε/Γ-Ο/Γ-Τ/Χ «ΠΑΝΑΓΙΑ ΠΑΡΟΥ» σημαίας ΜΑΛΤΑΣ από 29-06-12 έως 09-09-12 στη γραμμή ΑΓΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ – Β. ΣΠΟΡΑΔΩΝ.

2 σχόλια:

  1. Ε βέβαια, αφού καθόμαστε και παρακαλάμε κατουρημένες ποδιές αντί να τους μποικοτάρουμε.. Δε σας θέλουμε κύριοι, θα βρούμε την άκρη μόνοι μας!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.