Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012

Απαγόρευση στάθμευσης σε παραλία και παραδοσιακό οικισμό Σκοπέλου

Όπως μας ενημέρωσε ο Δήμαρχος Σκοπέλου Γιώργος Μιχελής από την Δευτέρα 18 Ιουνίου, με μέριμνα και ευθύνη του Λιμεναρχείου Σκοπέλου, δεν θα παρκάρει κανένα όχημα στην παραλία, από τον φούρνο του Γκίκα μέχρι και τον Βράχο.
Ηδη οι οδηγοί ενημερώνονται με ενημερωτικά σημειώματα που αναρτώνται στα αυτοκίνητά τους.
Ο παραδοσιακός οικισμός
Μετά την παραλία σειρά παίρνει ο παραδοσιακός οικισμός, οι κάτοικοι και οι επισκέπτες του οποίου θα πρέπει να γνωρίζουν ότι απαγορεύεται αυστηρώς η στάθμευση των οχημάτων εντός του οικισμού σε σημεία όπου υπάρχει σχετική ρυθμιστική πινακίδα Ρ-40, αλλά και σε σημεία που η κίνηση λοιπών οχημάτων καθίσταται δυσχερής.
Για τον λόγο αυτό παρακαλούνται να απομακρύνουν τα όχηματά τους, διαφορετικά θα βεβαιωθεί σχετική παράβαση.

11 σχόλια:

  1. υποδεικνύονται εκ του Δήμου χώροι στάθμευσης???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο παραλιακός δρόμος από το σούπερ μάρκετ του Προβιά μέχρι το ξενοδοχείο Αίολος το παρκάρισμα επιτρέπεται κανονικά και γίνεται το έλα να δείς τα βράδια.Από εκεί και πάνω απαγορεύεται το παρκάρισμα μέχρι την Πλεούσα όπου η κίνηση είναι μικρότερη.Το έχετε μελετήσει το θέμα ή θα με αναγκάσετε να πώ ότι εξυπηρετείτε συμφέροντα. Επίσης ο μισός φωτισμός δεν λειτουργεί. Χειμώνα καλοκαίρι είναι χαλασμένος και πάντα στο ίδιο σημείο.Αυτή είναι η εικόνα που θέλουμε να δείξουμε πρός τα έξω και να προσελκύσουμε τουρίστες να περπατάνε στην παραλιακή μέσα στα σκοτάδια και σε δρόμους όλο λακκούβες?Αυτά είναι απαράδεκτα πράγματα κύριοι.Εάν θεωρείτε τους εαυτούς σας ανίκανους να παραιτηθείτε άμεσα.Το νησί μας έμεινε αρκετά πίσω.Δεν υπάρχει καιρός για χάσιμο.Ανοχή ΤΕΛΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το νησί φίλε έμεινε πίσω από κάτι «οπισθοδρομικούς» σαν κι εσένα, που παρκάρουν τα οχήματά τους όπου τους αρέσει.

      Διαγραφή
  3. Γιατί μέχρι το βράχο και όχι μέχρι την τελευταία ταβέρνα? Μήπως κι εδώ υπάρχουν πάλι συμφέροντα? Ή μήπως δεν έχει κίνηση πεζών από κει και πέρα. Απεναντίας μάλιστα όταν οι ταβέρνες κατεβάζουν κανένα τραπεζάκι στο δρόμο για να προσελκύσουν κανένα πελάτη και να αγναντεύουν τη θάλασσα πρέπει να βλέπουν φάτσα τα παρκαρισμένα αυτοκίνητα? Εκτός εάν εννοείτε βράχο την Παναγίτσα του Πύργου οπότε τα παίρνω όλα πίσω και ζητώ ταπεινά συγνώμη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Eίναι μέχρι το «Βράχο» πριν το Δημαρχείο.
      Συμφωνώ μαζί σας για την άσχημη είκονα που παρουσιάζεται με το παρκάρισμα μπροστά στις δύο καλές ταβέρνες «Κληματαριά» και «Μώλος» και εχω αντιληφθεί την δυσαρέσκεια των πελατών τους, που θέλουν να απολαύσουν το φαγητό τους βλέποντας καΐκια και θάλασσα.
      Ας αιτηθούν οι καταστηματάρχες να ισχύσει και εκεί η απαγόρευση...

      Διαγραφή
  4. Δεν έκαναν τόσο μεγάλο κακό πια για να παραιτηθούν. Και δεν εξυπηρετούν συμφέροντα κανενός. Ο Δήμος προσπαθεί να κάνει ένα βήμα μπρος και εσείς σκέφτεστε πολύ παράλογα. Όλα θα γίνουν με τη σειρά τους αρκεί να κάνουμε λίγο υπομονή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καθολική απαγόρευση! Επιτέλους το αυτονόητο γίνεται-ελπίζω- πραγματικότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα πρέπει επιτέλους να γίνει καθολική απαγόρευση παρκαρίσματος σε όλες τις προαναφερόμενες περιοχές. Όχι επιλεκτικά, με τι λογική μέχρι τον Βράχο, και όχι πιο πέρα...??? Αν ό Δήμος δεν επιληφθεί επί του συγκεκριμένου, τότε όντως εξυπηρετεί συμφέροντα. 'Η το κάνετε σε όλο το μήκος της παραλίας, ή καθόλου..! Ο θεός μας έδωσε πόδια να περπατάμε και λίγο, οχι να πηγαίνουμε με το αμάξι 50 μέτρα, να παρκάρουμε μπροστά στη καφετέρια που θα πιούμε καφεδάκι...! 'Ελεος πλέον στους ανεγκέφαλους που επιμένουν..αυτό βέβαια να ισχύσει και για μηχανάκια, (άλλοι χειρότεροι απο κει). Επίσης, ας πιάσουν και κάποιους που κυκλοφορούν με εξατμίσεις "χοάνες", και αναστατώνουν όλο το νησί και οποιαδήποτε ώρα. Δυστυχώς δεν είναι μόνο πιτσιρικάδες, (που έχουν το ακατόγηστο ας πούμε), αλλά και...ενήλικες...!!!

      Διαγραφή
    2. Φυσικά και μπορεί να γίνει πραγματικότητα… αρκεί οι υπεύθυνοι υπάλληλοι (δημοτικοί αστυνόμοι και λιμενικοί) να κάνουν σωστά τη δουλειά τους. Βάλτε και κανένα πρόστιμο παιδιά στους ανεγκέφαλους…

      Διαγραφή
    3. ΜΙΑ ΛΥΣΗ ΚΑΛΛΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΠΑΡΚΙΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ,ΝΑ ΔΩΘΕΙ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΤΕΛΙΩΝΟΥΝ ΟΙ ΑΦΙΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΛΟΙΩΝ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 5 ΤΟ ΠΡΩΙ ΑΠΟ ΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ Ο
      ΛΙΜΕΝΟΒΡΑΧΙΟΝΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΤΣΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΦΑΡΟ ΣΤΑ ΚΟΤΕΡΑ , ΔΙΑΓΡΑΜΙΣΜΕΝΟΣ, ΑΠΟ ΤΙΣ 20¨" ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 1" ΜΕ ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΤΗΣ ΚΥΚΛΩΦΟΡΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΩΡΕΣ . Ι.Γ.Φ

      Διαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.