Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Κυριακή 24 Ιουνίου 2012

Tο Star Clipper στη Σκόπελο

Μετά το εκπληκτικής ομορφιάς Star Flyer, που επισκέθφηκε τη Σκόπελο το περασμένο καλοκαίρι, σειρά έχει το Star Clipper, το οποίο θα πιάσει στη Σκόπελο την Τετάρτη 27 Ιουνίου, από τις 9 το πρωί ως τις 4 το απόγευμα.
Το πολυτελές ιστιοφόρο, με πλήρωμα 70 άτομα, μεταφέρει 160 επιβάτες διαφόρων εθνικοτήτων και μετά τη Σκόπελο θα συνεχίσει το ταξίδι του για Σκιάθο, Σκύρο...
Το star clipper θα επισκεφθούν και θα καλωσορίσουν εκπρόσωποι του madro travel και του Γραφείου Εθελοντισμού του Δήμου Σκοπέλου.

12 σχόλια:

  1. ΥΠΕΡΟΧΑ!! ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ!!!!!!!!!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι δουλειά έχουν οι εθελοντές με το Ιστιοφόρο . Όπου γάμος και γιορτή ο Βρασίδας πρώτος . Μπράβο στο ΜΑΔΡΟ για το γεγονός .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Υποθέτω εκπροσωπώντας τον Δήμο Σκοπέλου αλλά αν έχεις πρόβλημα μίλησε μαζί τους να σου παραχωρήσουν τη θέση τους. Μα παντού ΑΝΤΙ;

      Διαγραφή
    2. Ο Δήμος Σκοπέλου εκπροσωπείτε από το Λιμενικό του Ταμείο, που είναι και το πλέον σχετικό για το θέμα και το καλωσόρισμα .

      Διαγραφή
  3. πολυ ωραια ειδηση μπραβο, δεν ειναι σχετικο το σχολιο μου αλλα δεν ξερω που να το γραψω

    το ξερουν οι υπευθυνοι οτι τις ΚΥΡΙΑΚΕΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΤΑΜΑΡΑΝ ΠΡΟΣ ΒΟΛΟ??? και οτι ΟΣΟΙ ΠΕΤΟΥΝ ΑΠΟ ΑΓΧΙΑΛΟ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΤΙΣ ΠΤΗΣΕΙΣ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η αναχώρηση της Κυριακής του Καταμαράν , είναι απογευματινή απ΄ τα νησιά και αναχωρεί από Βόλο στις 19.00 . Προς αποκατάσταση της αλήθειας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ναι οκ εννοω ΠΡΩΙΝΟ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ ΣΥΓΝΩΜΗ..!!! προς αποκατασταση της αληθειας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. αρα οποιος εχει .. πτηση μεσα στην κυριακη δεν μπορει να πεταξει.. πρεπει να φυγει απο το Σαββατο..

    αν εχει γαμο οπως εχει καποιος γνωστος λοιπον και πρεπει να φυγουν εξωτερικο κυριακη καποιοι.. τοτε πολυ απλα δεν ερχονται στο νησι.. και οσοιπετουν κυριακη πρεπει να μενουν Βολο το Σαββατο!!! μπραβο μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. πτησεις ξερετε την κυριακη δεν εχει μονο απο Βολο αλλα και απο Σκιαθο...μια σκανδιναβικη και μια ιταλικη πτηση...Αυτοι που φευγουν με αυτες τις πτησεις οι οποιες ειναι πρωινες φευγουν απο το νησι μια μερα νωριτερα.Το τουριστικο γραφειο Dolphin Of Skiathos SA μαζευει τον κοσμο του με εκδρομικο καραβακι απο την Σκιαθο καθε κυριακη....θελουμε μετα τουρισμο...και αυτοι που ερχονται παρα πολλοι ειναι!!!!!

      Διαγραφή
  7. Για τον Ανώνυμο στις 25 Ιουνίου 2012, ώρα 9:59 π.μ. - πραγματικά άνθρωπέ μου δεν καταλαβαίνω το σκεπτικό σου και τι ζόρι τραβάς.
    Ένας επισκέπτης (Star Clipper) θα φτάσει στο νησί μας και κάποιοι θέλουν να τον καλωσορίσουν και να τον θαυμάσουν από κοντά. Γιατί εσύ θα πρέπει να τους ακυρώσεις με το ειρωνικό σου σχόλιο; Ζηλιάρη και κομπλεξικέ;
    Μακάρι να το έκαναν και άλλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Γιαυτο το σχολίασα παραπάνω λυπάμαι πολυ αλλα τόσο σοβαρά θέματα ... Να μην αντιδρά κανείς λυπάμαι

    Αλλα σοβαρο θέμα η νελ να μην έχει δώσει ακόμη δρομολόγια

    Καλημέρα Ελλάδα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Οι τουρίστες θα περιμένουν να βγούν να βολτάρουν στην καλοκαιρινή και ηλιόλουστη Σκόπελο και αντ΄αυτού θα την αντικρύσουν σε χειμωνιάτικο φόντο. Τι να κάνουμε; Ο Θεός! Το ιστιοφόρο μάλλον θα πιάσει Αγνώντα. Δεν θα μπορέσουμε να το θαυμάσουμε! Παρακαλώ θέλω πολλές φωτό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.