Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Πέμπτη 28 Ιουνίου 2012

Ασημένιο μετάλλιο στο πανευρωπαϊκό...

για την Μαρία Παπαδοπούλου, του Α.Ο. Σκοπέλου
Μαρία Παπαδοπούλου / Μάνος Βασιλείου
Την δεύτερη θέση στην Ευρώπη και το αργυρό μετάλλιο στην κατηγορία γυναικών Grappling No Gi – 65 Kg, κατέκτησε πριν από λίγο στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα που διεξάγεται στο Βέλγιο, αθλήτριας πάλης του Α.Ο. Σκοπέλου Μαρία Παπαδοπούλου, που προετοιμάστηκε σκληρά γι΄αυτή την επιτυχία κάτω από τις οδηγίες του προπονητή της Μάνου Βασιλείου, αλλά και τις οδηγίες του του ομοσπονδιακού προπονητή Ηρακλή Γρηγοριάδη κατά το τελικό στάδιο προετοιμασίας.
Η Μαρία για να φθάσει ένα βήμα πριν το χρυσό μετάλλιο έκανε 3 νίκες και ηττήθηκε στον τελικό από αθλήτρια της Σουηδίας.
ΦΩΤΟ και ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ σε λίγο.

5 σχόλια:

  1. Πολλά πολλά συγχαρητήρια και με χρυσό!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο Μαρία και σ' ανώτερα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπράβο στην Μαρία μας , στον προπονητή της Κο Βασιλείου αλλά και σε όσους άλλους βοήθησαν και βοηθούν σ΄ αυτές τις προσπάθειες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ένα κορίτσι με το μηδέν πήρε αργυρό. Σκέψου να είχε τα σωστά γυμναστήρια και τις παροχές που έπρεπε, τι αποτέλεσμα θα έφερνε... Συγχαρητήρια, καλή συνέχεια. Κουράγιο! Εδώ στην ψωροκώσταινα ξεπερνούμε όλοι τούς εαυτούς μας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.