Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

Απόβαση στη …Σκόπελο!

Την απόβαση στη Νορμανδία, που έγινε 6 Ιουνίου 1944,
θυμήθηκαν οι Ιταλοί πατώντας στην παραλία της Αντρίνας
Όταν έχεις μαγευτεί από τον Άι Γιάννη στο Καστρί και θέλεις να παντρευτείς σε έναν από τους κορυφαίους(κλικ) προορισμούς για γάμο στον κόσμο, μπορείς να κάνεις τα πάντα.
Η ευτυχισμένη νύφη
Έτσι χθες, 6 Ιουνίου, νύφη, γαμπρός, συγγενείς και φίλοι ξεκίνησαν από Ιταλία, έφθασαν Αγχίαλο και από εκεί, λόγω έλλειψης τακτικού δρομολογίου, με μισθωμένο λεωφορείο στον Κατηγιώργη, όπου ο Λάμπρος, με το πανέμορφο καΐκι «Καλυψώ», τους έφερε στην παραλία της Αντρίνας όπου και θα μείνουν.
Φιλώντας τα χαλίκια, ως άλλος Οδυσσέας!
Αν και έφθασαν αργά το βράδυ, μετά από...
πολύωρο ταξίδι, ο ενθουσιασμός τους ήταν έκδηλος και τo «mamma mia!» ακούστηκε πολλές φορές...
Το ζευγάρι των μελόνυμφων και η κουμπάρα είχαν την επιθυμία να γίνει ο γάμος στη Σκόπελο και γι' αυτό τον λόγο απευθύνθηκαν στο madrotravel το οποίο σχεδίασε και οργάνωσε το ταξίδι, προσέχοντας την κάθε λεπτομέρεια, ώστε τέτοιες εκδηλώσεις να διαφημίζουν το νησί.

4 σχόλια:

  1. οι ανθρωποι μπορεσαν και ηρθαν εκαναν τοσα εξοδα..
    \αλλα πολυς κοσμος ταλαιπωρειτε με την μεταβαση απο τα αεροδρομια Βολοπυ και σκιαθου προς τα νησια σκοπελο και αλοννησο

    ιδιαιτερα φετος που ισως οι περισσοτεροι δεν το πηρατε χαμπαρι.. αλλα το βραδινο δρομολογιο του αγιου κωνσταντινου εχει μεταφερθει με εξαιρεση την κυριακη ωρες νωριτερα...

    και καποιες ημερες τελευταιο δρομολογιο πλοιου ειναι το 19:35 απο σκιαθο για σκοπελο... αντι για το συνηθισμενο βραδυνο δρομολογιο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το mama-mia έχει κάνει γνωστή τη Σκόπελο σε όλο τον κόσμο. Νησί με ανυπέρβλητη ομορφιά μεν, αλλά αυτή η ομορφιά παντρεμένη με τη δύναμη της μουσικής, μέσω της τέχνης του κινηματογράφου, έχουν μαγέψει την υφήλιο.
    Παρόλα αυτά, πουθενά δεν ακούγεται η μουσική των Abba. H ταινία αποτελεί παρελθόν για το νησί μας. Πολλοί επισκέπτες έρχονται στο νησί μας από την άκρη του κόσμου για να περπατήσουν στα μέρη που γυρίστηκαν οι σκηνές, για να παντρευτούν στο νησί του mama-mia ή για να απολαύσουν την ταινία στο νησί που γυρίστηκε. Εμείς ούτε που τη θυμόμαστε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αγαπημένο madro travel, αυτό είναι για μένα υγιής τουρισμός. Οταν οι άνθρωποι αγαπουν τον τόπο και αγαπούν αυτό που κάνουν, τότε εκτός από επάγγελμα έχει και κάτι μαγικό. Οποιος κατάλαβε! Καλό καλοκαίρι Νανά Μανάφη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. θα έπρεπε η κυρία Μάχη να είχε προβλέψει να υπήρχαν ανταποκρίσεις με τα αεροπλάνα της Αγχιάλου αλλά τη λέω εδω ούτε με τα αεροπλάνα της Σκιάθου δεν υπάρχουν. τι δώσαμε τόσα λεφτά σε εκθέσεις πανευρωπαϊκά αλλά και στην Ιταλία αν δεν κάνω λάθος, αλλά κοιτάξαμε να διαφημιστούμε και μετά να ρεζιλευτούμε. Ούτε η πρώτη φορά θα ήταν αλλά ούτε και η τελευταία και έρχονται και χειρότερα Ζ.Ν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.