Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

Το Γραφείο Εθελοντισμού του Δήμου Σκοπέλου ευχαριστεί τους αδελφούς Προβιά

Το Γραφείο Εθελοντισμού του Δήμου Σκοπέλου ευχαριστεί τους αδελφούς Προβιά, οι οποίοι δέχθηκαν να εγκατασταθεί στο super market «καλάθι αλληλεγγύης» στο οποίο συγκεντρώνονται τρόφιμα για όσους συμπολίτες μας έχουν ανάγκη.
Με την ευκαιρία το Γραφείο Εθελοντισμού καλεί όλους τους δημότες να συμμετάσχουν στη χρήση του «Καλαθιού» και να προσθέσουν σε αυτό κάτι από τις δικές τους προμήθειες, καλύπτοντας έτσι την αδυναμία κάποιου συνανθρώπου μας.

2 σχόλια:

  1. Τι ακριβώς ευχαριστεί το γραφείο; Πρόσφερε τίποτα το σούπερ μάρκετ και δεν το κατάλαβα; Αν κάνω κάτι λάθος διορθώστε και ζητώ συγγνώμη. Το να βάλεις το κουτί είναι αυτονόητο. Αν το γεμίσει κάποιος πρέπει να τον ευχαριστήσεις. Και όχι δημόσια ευχαριστία. Μην τρελλαθούμε κιόλας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για δείξε μας και άλλους που έβαλαν ανάλογο κουτί!!! ΚΑΝΕΝΑΣ...
      Τίποτα δεν είναι αυτονόητο φίλε μου.
      Πολύ καλά κάνουν οι εθελοντές και ευχαριστούν δημόσια όσους προσφέρουν.

      (Εσύ, επειδή ακριβώς δεν προσφέρεις... δυστυχώς έχεις το πρόβλημα.)

      Διαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.