Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Δευτέρα 18 Ιουνίου 2012

Κ. Σκούρας: Την κρίση μόνο με δουλειά μπορεί κανείς να την αντιμετωπίσει

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ
ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΣΚΟΠΕΛΟΥ ΣΤΟ www.tourismpress.gr
Γαμήλιος προορισμός έχει εξελιχθεί το νησί της Σκοπέλου μετά τα γυρίσματα της ταινίας Mamma Mia ενώ γίνονται προσπάθειες από το Δήμο και τις τοπικές αρχές να αναπτυχθεί περαιτέρω ως ναυταθλητικός προορισμός.
Ο κ. Κωνσταντίνος Σκούρας, πρόεδρος της Επιτροπής Τουριστικής Προβολής του νησιού, μιλά στο Tourism Press για την επίδραση της δημοφιλούς κινηματογραφικής ταινίας στην τουριστική κίνηση της Σκοπέλου καθώς και για τις ενέργειες που γίνονται από το Δήμο για την προσέλκυση του εσωτερικού τουρισμού αυτό το καλοκαίρι.
«Την κρίση, μόνο με δουλειά μπορεί κανείς να την αντιμετωπίσει», τονίζει ο κ. Σκούρας, ο οποίος υπογράμμισε τις προσπάθειες της Επιτροπής Τουριστικής Προβολής του νησιού για περαιτέρω ανάπτυξη.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΗ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΕΔΩ

1 σχόλιο:

  1. ΠΟΛΥ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΚΑΙ ΔΙΝΕΙ ΜΙΑ ΝΟΤΑ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑΣ ΟΤΙ ΙΣΩΣ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΤΑΙ ΣΟΒΑΡΑ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ.ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΟΛΩΝ ΜΑΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.