Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Κυριακή 10 Ιουνίου 2012

Έργα της Αγγελικής Λιάγκα με θέμα τις παραδοσιακές φορεσιές

Στην ετήσια έκθεση των Εργαστηρίων Τέχνης του Συλλόγου Κωνσταντινουπολιτών θα συμμετάσχει, όπως κάθε χρόνο, η Σκοπελίτισσα ζωγράφος Αγγελική Λιάγκα.
Η Αγγελική φέτος θα εκθέσει έργα της με θέμα τις παραδοσιακές φορεσιές της Σκοπέλου, Σκιάθου και Αλοννήσου.
Η έκθεση γίνεται στο κτίριο του συλλόγου, στην Καλλιθέα, Δημοσθένους 117 και τα εγκαίνια θα γίνουν την Δευτέρα 11 Ιουνίου στις 19:30.
Όσοι βορειοσποραδίτες βρεθείτε στην Αθήνα επισκεφθείτε την έκθεση. Οι υπόλοιποι θα δούμε τα έργα της Αγγελικής το καλοκαίρι στη Σκόπελο σε κάποια έκθεση που ελπίζουμε να κάνει.

2 σχόλια:

  1. μπραβο αγγελικη λιαγκα.σε χαιρομαι πολυ γιατι τοσο νεα και αγαπας την παραδοση και ακουραστα την προβαλεις οπου και οσο μπορεις.ευχομαι παντα να εχεις αυτη τη διαθεση για δημιουργια και εμεις να μπορουμε να απολαμβανουμε.θερμα συγχαρητηρια .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγγελικη συγχαρητηρια για τα εργα σου!
    Γνωριζω οτι το κυριο προσον, καθε καλλιτεχνη, ειναι η ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ! Και απ’ ότι φαινεται την διαθετεις σε μεγαλο βαθμο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.