Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Δευτέρα 11 Μαρτίου 2013

Ημέρα της Γυναίκας / Χορός του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Νηπιαγωγείου Γλώσσας

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση με αφορμή την γιορτή για την Ημέρα της γυναίκας που διοργάνωσε ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Νηπιαγωγείου Γλώσσας. Ο διευθυντής του Κέντρου Υγείας Σκοπέλου κ. Τριανταφύλλου και η γιατρός κα Φώτη τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση αυτή και μίλησαν στις γυναίκες για την ύπουλη ασθένεια του θυρεοειδούς αδένα.
Η κα Σταμούλη Ε., φιλόλογος και μητέρα παιδιού που πηγαίνει στο Νηπιαγωγείο μίλησε για το ρόλο της γυναίκας μέσα στο πέρασμα των χρόνων. Την βραδιά τίμησαν...
με την παρουσία τους η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Σκοπέλου κα Γιώτα Αγγελέτου και η πρόεδρος της Κοινότητας κα Ελισ. Παπαχρήστου.
O σύλλογος θεωρεί υποχρέωση να ευχαριστήσει τους γιατρούς για την ομιλία τους, όλες τις γυναίκες που έδωσαν το “παρόν”, το εστιατόριο “Κληματαριά” που τους φιλοξένησε, την κάβα Θεολόγου Μανώλη για την προσφορά του, το ανθοπωλείο της Ειρήνης Κόλλια, το φωτογράφο Βαγγέλη Μαρούλη, το κατάστημα παιδικών ρούχων “Carouzel” της κας Μπελτζενίτη Χαρίκλειας και τέλος ευχαριστεί τα μέλη και όλες τις μητέρες του σχολείου που βοήθησαν να πραγματοποιηθεί με επιτυχία και αυτή η εκδήλωση. Εκατόν είκοσι γυναίκες από όλες τις ηλικίες διασκέδασαν ως τα ξημερώματα δίνοντας ραντεβού του χρόνου να ξανασυναντηθούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.