Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Δευτέρα 18 Μαρτίου 2013

Διαγωνισμός πετάγματος χαρταετού στην Αλόννησο

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε σήμερα, Καθαρά Δευτέρα, ο διαγωνισμός πετάγματος χαρταετού στην περιοχή “του Μήτσου το Σύραχο” στο Παλιό Χωριό Αλοννήσου, τον οποίο διοργάνωσαν από κοινού το 1ο Σύστημα Προσκόπων Αλοννήσου μαζί με τον Πολιτιστικό και Εξωραϊστικό Σύλλογο Παλαιάς Αλοννήσου.
Πέταξαν 12 χαρταετοί, οι περισσότεροι κατασκευασμένοι στο σεμινάριο (κλικ) που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο. Υπήρχε μπουφές με...
σαρακοστιανά, κρασί και τσίπουρο, αναψυκτικά και καζάνια με φασολάδα της ώρας!
Ο Σύλλογος «ευχαριστεί όσους συμμετείχαν στο πέταγμα του χαρταετού και όλους όσους παραβρέθηκαν στην εκδήλωση και εύχεται καλή Σαρακοστή...»

1 σχόλιο:

  1. ΠΟΛΛΑ ΜΠΡΑΒΟ ΑΞΙΖΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΟΠΟΥΣ ΑΛΟΝΝΗΣΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΔΙΕΞΟΔΟΥΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.