Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2013

Ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Σκιάθου

Για τον αδόκητο θάνατο του βουλευτού Μαγνησίας
και Β΄ Αντιπροέδρου της Βουλής
Νάκου Αθανασίου.
Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Σκιάθου στο θλιβερό άγγελμα της εις Κύριον εκδημίας του βουλευτού Μαγνησίας και Β΄ Αντιπροέδρου της Βουλής
Νάκου Αθανασίου,
συνήλθε εκτάκτως σήμερα 29 Μαρτίου του 2013 σε συνεδρίαση, παρόντος του Δημάρχου Σκιάθου Πλωμαρίτη Νικόλαου.
Αφού άκουσε τον Δήμαρχο, τον Πρόεδρο και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου που τιμητικά μίλησαν για την...
πολύπλευρη δραστηριότητα και πλούσια προσφορά του εκλιπόντος, που υπηρέτησε ως βουλευτής και Υφυπουργός επί σειρά ετών, καθώς και Β΄ Αντιπρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων και συνδέθηκε με τους πολίτες της περιοχής μας ως εκπρόσωπός τους στο Κοινοβούλιο της Ελλάδος με δεσμούς αμοιβαίας αγάπης και εκτίμησης, εργαζόμενος με ζήλο για την προβολή και επίλυση των προβλημάτων των δημοτών της Σκιάθου.
Αφού τήρησε ενός λεπτού σιγή,
ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΟΜΟΦΩΝΑ
1. -Να εκφράσει τη μεγάλη συγκίνησή του και διερμηνεύει τη συγκίνηση όλων των δημοτών του Δήμου Σκιάθου για την εκδημία εις Κύριον του ΝΑΚΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ, δυναμικού βουλευτού και προσφιλή συντοπίτη, ο οποίος με την γεμάτη από αρετές ψυχή του, τον πύρινο λόγο του και την αταλάντευτη προσήλωσή του στην επίλυση των προβλημάτων των Σκιαθιτών, υπηρέτησε τον τόπο και τους συνανθρώπους του με απαράμιλλο ενδιαφέρον και αποτελεσματικότητα.
2. - Να παραστεί ο Δήμαρχος ως εκπρόσωπος του Δήμου Σκιάθου, καθώς και όσοι δημοτικοί σύμβουλοι δύνανται στη νεκρώσιμη ακολουθία, για να εκφράσουν τα θερμά συλλυπητήρια στη σύζυγο, στα τέκνα και τους συγγενείς του εκλιπόντος.
3. -Να αποσταλεί το Ψήφισμα αυτό στην οικογένεια του εκλιπόντος και να δημοσιευτεί στον τοπικό Τύπο.

1 σχόλιο:

  1. πιστευω η κηδεια να μην γινει με δημοσια δαπανη τη στιγμη που συντπιτες μας ψαχνουν για φαγητο στα σκουπιδια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.