Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2013

Δηλώσεις πολιτικών για τον θάνατο του Θ. Νάκου

Δήλωση του Φίλιππου Χήρα

Με αφορμή την αναγγελία του χαμού του Β’ Αντιπροέδρου της Βουλής, βουλευτή Μαγνησίας, Θανάση Νάκου, ο εντεταλμένος Σύμβουλος Βορείων Σποράδων της Περιφέρειας Θεσσαλίας Φίλιππος Χήρας, έκανε την εξής δήλωση:
«Είναι οδυνηρή η απροσδόκητη απώλεια του οικογενειακού μας φίλου Θανάση, τόσο για τις αγαπημένες του Β. Σποράδες, το Νομό όσο και την πατρίδα μας. Αφήνει πίσω του ένα πολύ μεγάλο και σημαντικό έργο για τα νησιά μας αλλά και για το Νομό, αναγνωρισμένο από όλους τους φίλους του, αλλά και τους πολιτικούς του αντιπάλους.
Η πολυετής προσφορά του Θανάση Νάκου καθώς και το εγνωσμένο ήθος του καθιστούν την απώλεια του οδυνηρή και δυστυχώς, το κενό είναι δυσαναπλήρωτο.

Στην οικογένειά και τους οικείους του εκφράζω την ειλικρινή μου συμπαράσταση και τα βαθύτατα συλλυπητήριά μου».
Ο Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος για το θάνατο του Αθ. Νάκου

«Σήμερα 28 Μαρτίου το μεσημέρι έφυγε από τη ζωή και σε ηλικία 63 ετών ο συνάδελφος και συντοπίτης Αθανάσιος Νάκος. Πολιτευτής με πλούσιο πολιτικό βίο αφού εκλεγόταν βουλευτής από το 1993 και διετέλεσε Υφυπουργός Εσωτερικών, πρόεδρος της Διυπουργικής Επιτροπής για τη Διαχείριση των Στερεών Αποβλήτων και από την 6η Μάη Β’ Αντιπρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων.
Απευθύνω στην οικογένεια και τους οικείους του τα θερμά μου συλλυπητήρια».
Δήλωση του Κώστα Καρτάλη
«Με τη δραστηριότητα του ο Θανάσης Νάκος τίμησε επάξια την εμπιστοσύνη των πολιτών της Μαγνησίας, υπηρέτησε με αφοσίωση τη Βουλή των Ελλήνων και ανταποκρίθηκε σε δύσκολες προκλήσεις προσφέροντας πολλά τόσο σε τοπικό όσο και σε εθνικό επίπεδο. Εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του.»
Δήλωση του Γιώργου Σούρλα
Ο Θανάσης έφυγε.
Οι αναμνήσεις προβάλλουν έντονα για τους αγώνες που κάναμε μαζί επί δεκαετίες για την παράταξη, τη Μαγνησία και την Ελλάδα. Στην πορεία αυτή δεν επιτρέψαμε ποτέ οι όποιες φιλοδοξίες και διαφορετικές αντιλήψεις ή εκτιμήσεις να πληγώσουν το εκλογικό σώμα που μας στήριξε και να κυριαρχήσουν πάνω από το συμφέρον της Μαγνησίας και του κοινωνικού συνόλου.
Ο Θανάσης, ο μαχητής της ζωής και της πολιτικής θα λείψει από όλους μας. Όμως αφήνει πίσω του ένα δημιουργικό έργο.
Στην οικογένειά του εκφράζω την ειλικρινή μου συμπαράσταση και τα βαθύτατα συλλυπητήριά μου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.