Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2013

Πιθανή διακοπή ύδρευσης λόγω οφειλής στη ΔΕΗ!

Με τη λαΐνα για νερό στην πηγή..!
Μια παλιά οφειλή της ΔΕΥΑ Σκοπέλου στη ΔΕΗ ίσως δημιουργήσει προβλήματα στην υδροδότηση της Σκοπέλου, αφού η εταιρία έχει την πρόθεση να διακόψει την ηλεκτροδότηση στα αντλιοστάσια της ΔΕΥΑΣ ακόμη και σήμερα!
----
ΩΡΑ 11 π.μ.: Δεν θα γίνει τελικά διακοπή ηλεκτροδότησης στα αντλιοστάσια μετά από συζητήση και επίτευξη συμφωνίας μεταξύ του Δημάρχου και Προέδρου της ΔΕΥΑ Γιώργου Μιχελή με εκπρόσωπο της ΔΕΗ.

11 σχόλια:

  1. Το καλοκαίρι 2012 Αύγουστο η ΔΕΗ είχε κάνει το ίδιο στη Γλώσσα.
    Δύο μέρες χωρίς νερό.
    Να είστε σίγουροι ότι θα ξαναγίνει, και πάλι θα μας πούν ότι χάλασαν οι αντλίες.
    Ελεος!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τον λογαριασμό σου τον πλήρωσες η τον χρωστάς ....

      Διαγραφή
    2. Μπράβο καλό μ ( 28 Μαρτίου 2013 - 2:10 μ.μ. ), μου αρέσει που δεν διαχωρίζεις το νησί σε δυο κομμάτια, και που όταν αρχίζουν τα προβλήματα των κατοίκων της ''χώρας'' μόνο τότε φωνάζουμε.. Να σε ενημερώσω πως ναι το 2012 οι Γλωσσιώτες τους είχαμε πληρώσει τους λογαριασμούς μας... Εσείς τους έχετε ΟΛΟΙ σας πληρώσει;;;;

      Διαγραφή
  2. Διακοπή ηλεκτροδότησης δεν ξέρω αν έγινε, πάντως διακοπή νερού είχαμε απ΄ το πρωί. Πριν λίγο ήρθε πάλι το νερό, συγνώμη, λάσπη ήθελα να γράψω.... Αίσχος! Όλη αυτή η ταλαιπωρία απ΄το πρωί, χωρίς καμιά προειδοποίηση! Όλη αυτή η λασπουριά που περνά απ΄τις σωληνώσεις μας και καταστρέφει το κύκλωμά μας, το πλυντήριο, τις βρύσες μας. Ντροπή! Η ΔΕΥΑ χρωστάει στη ΔΕΗ και μόλις καθυστερήσουμε 2 μέρες την πληρωμή μας στη ΔΕΥΑ, μπαίνουν και προσαυξήσεις στον επόμενο λογαριασμό... Άσε από συμπεριφορά, αχαρακτήριστη... Πας να πληρώσεις και συμπεριφέρονται με ύφος βασιλέως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σημερα το πρωι υπηρχε βλαβη στην παραλια,η διακοπη νερου επομενως ητανε απαραιτητη για την αποκατασταση της. Αλλοστε η ΔΕΥΑΣ μας ενημερωνει παντα καλοντας το 22216, στο οποιο πρεπει να επιμενουμε γιατι οταν ειναι απασχολημενο καλει κανονικα και ειναι σαν να μην το απαντουν.

      Διαγραφή
  3. ΝΑ ΠΑΕΙ Η ΔΕΥΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ. ΥΠΗΡΧΕ ΑΠΟΦΑΣΗ. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΕ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ωραία λύση, να πάει στο Δήμο για να διαλυθούν όλα μαζί . Είστε όλοι άσχετοι και πετάτε κοτσάνες οι μεν για ψηφοθηρία οι δε γιατί δεν ξέρουν που πάν τα τέσσερα .... Μπανανίαααααα

      Διαγραφή
    2. Σωστός 29 Μαρτίου 2013 - 7:54 π.μ., και αν πάει τι θα βγάλει πάλι, αυτοί χρωστάν εμείς την πληρώνουμε!!! Ας προσέχαμε με όλα τα νουμεράκια αυτά που χρονια επιλέγουμε!!!! Αλλά & και η ΔΕΥΑΣ μέσα στην διαπραγμάτευση είναι τα παιδιά, περιμένουν ν αρχίσουν η καλοκαιρινοί μήνες που θα τους έχουμε πραγματικά ανάγκη για να πας πατήσουν στο λαιμό.

      Διαγραφή
    3. ΠΟΤΕ ΠΑΤΗΘΗΚΑΤΕ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΑΠΟ ΤΗ ΔΕΥΑΣ¨, ΠΟΤΕ ΚΑΛΕΣΑΤΕ ΓΙΑ ΖΗΜΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΗΚΕ ΑΜΕΣΩΣ. ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΝΑ ΚΑΛΕΙΤΕ ΤΗΝ ΔΕΥΑΣ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΝΑ ΥΠΕΡΧΕΙΛΙΖΟΥΝ ΟΙ ΔΕΞΑΜΕΝΕΣ - ΟΠΩΣ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΑΤΕ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ. ΤΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΠΛΟΚΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΑ...

      Διαγραφή
    4. Πρώτον, φίλτατε 29 Μαρτίου 2013 - 11:09 π.μ., που υπερασπίζεσαι με τόσο μένος τη ΔΕΥΑΣ, άλλο δηλώνω βλάβη και ανταποκρίνομαι μέσα σε λογικά πλαίσια, και άλλο έρχομαι μετά από κάνα 5 ωρο και εφόσον ψάχνετε η μισή περιοχή χωρίς να έχει ενημερωθεί τι συμβαίνει. Αυτό δεν είναι εξυπηρέτηση, αυτό είναι ότι να' ναι!! Και εντάξει να δεχτώ οτι στην Ελλάδα του παραλόγου και δε στη Σκόπελο πως τι να κάνουμε, συνηθίσαμε να είμαστε σε ετοιμότητα να βγαίνουμε μισό χεσμένοι, αλλά μην λέμε ότι μας έρχεται. Όσον αφορά για τα προαναφερόμενα δεν νομίζω πως φταίει ο εκάστοτε νοικοκύρης να την πληρώσει τυπικός με τις συναλλαγές του απέναντι στη ΔΕΥΑΣ για κάποιους επιτήδειους & μέσα σε αυτούς & την Δημοτική αρχή, η τελευταία απλά γιατί δεν μπορεί να ασκήσει διοίκηση. Το λιγότερο για μένα, το όλο θέμα καταντά επικίνδυνο για την δημόσια υγεία και δε τους μήνες του καλοκαιριού που βρίσκει η ΔΕΥΑΣ να αρχίσει τους εκβιασμούς της και το γνωρίζει!!! Απλά απαράδεκτοι για τις ευπαθείς ομάδες των συμπολιτών μας που στην τελική δεν φταίνε σε τίποτα. Δεν είναι καθόλου χωρίς ευθύνες λοιπόν. Θα μπορούσαν να βρουν άλλους τρόπους να διαπραγμάτευσης

      Διαγραφή
    5. Το δικτυο στη Σκοπελο ειναι παμπαλαιο με τα προβληματα του βεβαια, οσο για το ποιος την πληρωνε μεχρι πριν λιγο ειναι γνωστο σε ολους, ασχετα αν δεν το παραδεχονται φανερα. Οσο για τους μεγαλοωφειλετες που καποτε χαιδευοντουσαν ηρθε η ωρα η καλη να πληρωσουν τα επι χρονια χρεη τους.

      Διαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.