Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τρίτη 19 Μαρτίου 2013

Επιτυχημένη παρουσία της Σκοπέλου στην Έκθεση Τουρισμού Romexpo - TTR 2013 στο Βουκουρέστι

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η Έκθεση Τουρισμού Romexpo - TTR 2013 από Πέμπτη 14 έως Κυριακή17 Μαρτίου 2013 στο Βουκουρέστι της Ρουμανίας. Η έκθεση ήταν ανοικτή στο ευρύ κοινό, παράλληλα δε και στους επαγγελματίες. Η προσέλευση του κοινού, κυρίως, ξεπέρασε κάθε προσδοκία των διοργανωτών. Ο ΕΟΤ δεν συμμετείχε στην έκθεση αλλά συμμετείχαν περιφέρειες της χώρας, περιφερειακές ενότητες και μεμονωμένοι προορισμοί. Το ενδιαφέρον των Ρουμάνων τουριστών και tour opperators για την Ελλάδα είναι φέτος σαφώς μεγαλύτερο από άλλες χρονιές και αποδίδεται κατά κύριο λόγο στην επαναλαμβανόμενη παρουσία των ελληνικών προορισμών στην...
συγκεκριμένη έκθεση αλλά και στην εύκολη πρόσβαση και τις καλές υπηρεσίες, που προσφέρουν κατά κύριο λόγο οι ελληνικοί τουριστικοί προορισμοί στους Ρουμάνους τουρίστες.
Ο Δήμος Σκοπέλου συμμετείχε στην έκθεση με δικό του στάντ, τα έξοδα του οποίου καλύφθηκαν από χορηγία μεγάλης εταιρίας.
Ως εκπρόσωποι του Δήμου και της Τουριστικής Επιτροπής μετείχαν στην έκθεση τα μέλη αυτής Κωνσταντίνα Αγγελέτου και Ισίδωρος Φαμελιάρης. Στην προσπάθεια αυτή τους συνέδραμε και εκπρόσωπος τουριστικού γραφείου που δραστηριοποιείται στη Σκόπελο.
Τα θετικά μηνύματα για τη Σκόπελο ξεκίνησαν από την άφιξη της αποστολής. Τους εκπροσώπους του Δήμου παρέλαβε Ρουμάνος δημοσιογράφος, φίλος του νησιού, ο οποίος βοήθησε τα μέγιστα την αποστολή του Δήμου από την πρώτη ως την τελευταία ημέρα.
Από την πρώτη κιόλας μέρα ήταν έντονη η δραστηριότητα στο στάντ της Σκοπέλου και μεγάλος ο αριθμός επισκεπτών και επαγγελματιών που πέρασαν από αυτό.
Στο στάντ της Σκοπέλου βρέθηκε και ο υπουργός Μακεδονίας - Θράκης κ. Θεόδωρος Καράογλου που έδειξε ενθουσιασμένος από την παρουσία μας και τόνισε ότι ήρθε η ώρα μιας ευρύτερης και συντονισμένης προσπάθειας για την απευθείας σύνδεση της Βόρειας Ελλάδας με τη Σκόπελο και τις Σποράδες γενικότερα.
Συνέντευξη σε ραδιοφωνικό σταθμό για τη Σκόπελο ως τουριστικό προορισμό έδωσε ο εκπρόσωπος του Δήμου Ισίδωρος Φαμελιάρης και η Κωνσταντίνα Αγγελέτου σε ταξιδωτικό blog μεγάλης επισκεψιμότητας.
Την Παρασκευή και ύστερα από συντονισμένες ενέργειες της Τουριστικής Επιτροπής που είχαν προετοιμαστεί πριν την αναχώρηση της αποστολής ήρθαν για χορό από την ελληνορουμάνικη κοινότητα Όλυμπος Γαλατσίου και χόρεψαν νησιώτικα, σερβίραμε παραδοσιακά γλυκά και τσίπουρο, ενώ προσφέραμε σαπούνια και δώρα στο χορευτικό και στους επίσημους καλεσμένους. Αυτό ήταν και το κύριο event που διοργανώθηκε στο σταντ του Δήμου και η όλη εκδήλωση είχε μεγάλη επιτυχία.
Οι εκπρόσωποι του Δήμου Σκοπέλου μετά το μεγάλο ενδιαφέρον που εκδηλώθηκε για τη Σκόπελο στην τελευταία αυτή συμμετοχή του Δήμου σε εκθέσεις πριν την έναρξη της τουριστικής περιόδου επιστρέφουν κουβαλώντας θετικά μηνύματα στις αποσκευές τους αλλά και την υποχρέωση της διοργάνωσης ταξιδιού εξοικείωσης για τουριστικούς επαγγελματίες και δημοσιογράφους, αλλά και επανάληψης παρόμοιων παρουσιάσεων του νησιού στο εξωτερικό και στο μέλλον.

8 σχόλια:

  1. Αντί να λένε μερικοί δόξα τω Θεώ που έχουμε Δήμαρχο που έχει τέτοιες γνωριμίες και γλυτώνει ο Δήμος, δηλαδή ο Σκοπελίτικος λαός, κάποια έξοδα.. .αυτοί εκεί το χαβά τους...
    Φαμφαρολογίες στα καφενεία.

    Εξαιρετική παρουσία μπράβο, συνεχείστε έτσι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Επειδή έχω κουραστεί όλους αυτούς που μου "γαργαλάνε" το μυαλό,γράφοντας σε διάφορα τοπικά blogs,που εξυψώνουν και εξυμνούν με κάθε ευκαιρία τούτη την
      Δημοτική Αρχή,θα ήθελα να τους παρακαλέσω να πάρουν μία εβδομάδα άδεια...Και τούτο,διότι απο το πολύ μπίρι-μπίρι εσαλεύθη το μυαλό μου.Πως γίνεται να παρουσιάζουν το μαύρο-άσπρο και το άσπρο-μαύρο,μόνο κάτι "ξεσκέπαστα" μπορούν να το καταφέρουν.Και όχι μόνο αυτό.Γράφοντας συνεχόμενα και ανώνυμα,έχουν την εντύπωση,ότι α)δεν ξέρουμε ποιοι είναι και β)τι συμφέροντα εξυπηρετούν.Παρουσιάζουν μια εικονική πραγματικότητα,μεγαλοποιούν το τίποτα,σε ένα μεγάλο τίποτα, προσδωκόντας να γυρίσουν την εικόνα τούτης της Δημοτικής Αρχής,που αυτή τη στιγμή είναι στο ναδίρ.
      Έλεος πια!Εγώ λέω να ξεκουραστείτε μέχρι το ΠΑΣΧΑ,και μετά συνεχίζεται ακάθεκτοι.Να σουβλίσουμε και το αρνί,να χωνέψουμε και δώστου πάλι.

      Διαγραφή
    2. μα φιλε μου δεν εξυμνουν ολη τη δημοτικη αρχη...
      το Δημαρχο μονο εξυμνουν και δεν εχουν καθολου μα καθολου αδικο.
      εσυ τωρα, αν εχεις κολλημα δεν χρειαζεται να διαβαζεις τα σχολια τους.
      μπορεις να γυρισεις σελιδα αναρτησης.
      εκτος κι αν ζηλευεις τοσο μα τοσο πολυ που δεν κρατιεσαι να μην γραφεις τα δικα σου αρνητικα σχολια στα δικα τους θετικα.

      Διαγραφή
    3. Χαχαχαχαχ ωραίος είσαι & εσύ!!!! Και για να έχουμε κάλο ρώτημα, ακόμη & έτσι να είναι γιατί θίχτηκες;;; Μπατζανάκη τον έχεις; Βρε τι πάθαμε χαχαχαχαχ Για να λέμε λοιπόν τα σύκα, σύκα & όχι πάστα φλόρα!!!! Ο Δήμαρχος ΕΙΝΑΙ η δημοτική αρχή βρε φίλε, η τουλάχιστον ο αρμόδιος να κυβερνήσει το ''καράβι'' και να βάλει σωστά τον κάθε κατεργάρη στο πάγκο του, να ασκήσει(ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ) σωστή διοίκηση.... Ξέρεις τι είναι αυτό;;;; Πάντως όχι φρου φρου & αρώματα για να ρίχνουμε στάχτη στα ματάκια του κόσμου

      Διαγραφή
    4. Τσα!!!Να'μαι πάλι.Μπράβο σου, όχι μπράβο σου, σε παραδέχομαι.Οτι δεν κατάφερα να σου περάσω εγώ σε 16 αράδες,το κατάφερες εσύ σε 6.
      Μόνο,που δεν κατάλαβα,τι εννοείς όταν λές ότι εξυμνούν μόνο τον Δήμαρχο και όχι όλη την δημοτική αρχή;Δηλαδή στο ποδόσφαιρο ο Μεσι παίρνει τα πρωταθλήματα μόνος του και όχι η Μπαρτσελόνα;Δηλαδή τι σόι ομάδα είναι αυτή;Τραβάει δηλαδή ο Δήμαρχος,αλλά δεν τραβάει η υπόλοιπη ομάδα.Σωστό και αυτό,είναι μια άποψη!
      Μετά "φίλε" μου,άν δεν αρέσουν αυτά που γράφω,ο κ.Πούλιος μπορεί να με μπλοκάρει.Θα ψάξω να βρώ αλλού στέγη.Αλλά βγές από την κοσμάρα σου,κυ κλοφόρα και λίγο όξω,αφουγκράσου τους συντοπίτες σου να δείς τι συμβαίνει.
      Ξέρεις σαν τι μου μοιάζουν όλοι αυτοί οι υπερασπιστές "φίλε μου";Σαν κι αυτούς που πληρώνονται ή που έχουν κάποιο συμφέρον τέλος πάντων,για να διαμορφώνουν το κλίμα στις κοινωνίες.
      Συμφωνείς;;;

      Διαγραφή
    5. εγω (ο 1ος που σου απαντησε δηλαδη και σχολιασε μια φορα εδω μεσα) ημουν σαφης -δεν εγραψα να σε μπλοκαρει η εφημεριδα, ουτε να βρεις στεγη αλλου κλπ κλπ
      οτι ζηλευεις εγραψα... πολυ απλα φιλε μου ζηλευεις

      μαλλον ησουν με τον χαμένο της 2ης Κυριακής :(

      Διαγραφή
    6. Τωρα εσεις ολοι επικοινωνείτε; Μεταξυ σας εννοω ..

      Διαγραφή
  2. Χαχαχαχαχαχ.... Εντάξει, δεν έχω κάτι φιλαράκι με την πρώτη Κυριακή των εκλογών που ανάφερες στο αναγνώστη , αλλά ούτε με την δεύτερη, και ξέρεις γιατί;;;; Ε;;; Ξέρεις;;;; Γιατί αυτό λέγετε ευγενή άμιλλα & δικαίωμα του πολίτη να ψηφήσει αυτόν που θα τον αντιπροσωπεύσει!!!( Εκτός αν για εσένα σημαίνει κάτι άλλο & θες να μας το πεις, Ε;;;;) Επίσης όμως έχει και την ελευθερία λόγου , να εκφράσει την άποψη του αν κάτι θεωρεί πως όχι απλά είναι στραβό απ αυτούς που ψήφησε να τον αντιπροσωπεύσουν, αλλά είναι θεόστραβο( για να μην πω τιποτ’ άλλο και το κόψει η λογοκρισία) !!!! Και όχι όταν κάποιος σας εκφράζει παράπονα/ αντιτίθεται να του κλείνετε το στόμα και να τον λασπολογείτε με το να του λέτε πως ζηλεύει... Το λιγότερο δείχνεται το επίπεδο σας έτσι... Τουλάχιστον φροντίστε τα λεκτικά σας επιχειρήματα να είναι σωστά και όχι ηλικιακά επιπέδου του δημοτικού παρακαλώ( Να & εγώ δεν σε παίζω παιδάκι για να μάθεις τώρα!!!) !!!! Θα έπρεπε να κοιτάτε για το καλό του τόπου, και αν δεν μπορείτε να έχετε τεκμηριωμένη/ αντικειμενική άποψη, δεν πειράζει ασχοληθείτε με κάτι πιο εύκολο στην τελική βρε παιδιά…

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.