Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Πέμπτη 21 Μαρτίου 2013

Στη Σκιάθο για φιλικά παιχνίδια η ακαδημία ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου

Στο νησί της Σκιάθου θα μεταβούν την Κυριακή 24 Μαρτίου δύο τμήματα της ακαδημίας ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου, αποδεχόμενη την πρόσκληση του Α.Ο. Σκιάθου για φιλικά παιχνίδια.
Πρόκειται για τα τμήματα του Αθλητικού Κολεγίου Νίκης με παιδιά γεννηθέντα τα έτη 2001-2002 με προπονητή τον Κώστα Σύψα και την ομάδα του Δημήτρη Παρισάκη που αποτελείται με παιδιά γεννηθέντα το έτος 2000.
Οι φιλικές αναμετρήσεις στις οποίες θα συμμετάσχουν περίπου 100 αθλητές και από τα δύο σωματεία, θα διεξαχθούν στο Δημοτικό Στάδιο Σκιάθου “Γ. Σαρρής” και...
αναμένεται να ξεκινήσουν μετά τις 12:00 το μεσημέρι.
Την αποστολή της Νίκης Βόλου θα συνοδευόσουν ο έφορος της ακαδημίας ποδοσφαίρου Χρήστος Λαλιάς, οι προπονητές, καθώς και αρκετοί γονείς. Έτσι, οι μικροί ποδοσφαιριστές της Νίκης θα έχουν τη δυνατότητα εκτός από τους αγώνες που θα παίξουν, να απολαύσουν από κοντά και τις ομορφιές του νησιού.

2 σχόλια:

  1. Θα συμετέχουν και οι μικροι της Σκοπέλου? Μήπως το γνωρίζει αυτο η εφημερίδα? Πέρυσι δωσανε κατι λεφτα οι μικροι να πανε, δεν πήγαν , τα λεφτα δεν επιστράφηκαν, και ρωτώ μήπως πανε αυτή τη φορα. Καλό θα ήταν να πανε οι πιτσιρικάδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν νομίζω να πάνε, θα το είχαμε μάθει...
      Για τα μη επιστραφέντα χρήματα δεν γνωρίζω, θαρωτήσω και θα επανέλθω.

      Διαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.