Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Δευτέρα 11 Μαρτίου 2013

Δείτε τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου

Α' μέρος ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Β' μέρος ΚΛΙΚ ΕΔΩ

3 σχόλια:

  1. To μηνυμα που περασε αποψε ειναι οτι στη σκοπελο για να γινει η δουλεια σου πρεπει να γινεις ρουφιανος... Οσοι ξερουν καταλαβαν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρουφιάνος είναι αυτός που σε παραπλανεί εύκολα. Είναι ο μικρόψυχος που λειτουργεί με ορατούς και χειροπιαστούς στόχους. Προαγωγός ή μαστροπός συκοφαντεί και διαβάλλει κάποιον αλλά δεν τον προδίδει. Δρα σε προσωπικό επίπεδο. Περιορίζεται σε κοντινούς και πεζούς στόχους.
      Προέρχεται από την ιταλική λέξη «ruffiano» που σημαίνει «υποθάλπω» ή «ψωράλογο»! Η πραγματική έννοια της λέξης στις μέρες μας είναι «ο άνθρωπος που εκτίθεται χάριν του αφεντικού-εντολέα του» (κάτι σαν τους «αυτοφοράκιδες» στα club , τους γραμματείς των διευθυντών εταιριών κ.α). Ρουφιάνος είναι ο αναλώσιμος άνθρωπος που εκτελεί μια ποταπή αποστολή για λογαριασμό άλλου, ώστε να μην εκτεθεί ο εντολέας του.
      Ο χαρακτηρισμός για άνθρωπο που δεν έχει ή που δεν προβάλλει δική του γνώμη, άποψη, που ενεργεί σύμφωνα με τις υποδείξεις άλλου. Ρουφιανιές κάνει όταν παίρνει ανώνυμα τηλέφωνο για τον διπλανό που έχει πισίνα ή καπνίζει. Σκοπεύει να επιβληθούν κυρώσεις στον άνθρωπο που έχει βάλει σαν στόχο. Ικανοποιείται όταν σκάει η κατσίκα του διπλανού. Ανοίγει σαμπάνια όταν ο άλλος δηλώνει πτώχευση....
      Μου προκαλεί απέχθεια, αντιπάθεια και αηδία. Οι ρουφιάνοι και οι προδότες αργά η γρήγορα αποκαλύπτονται πάντα . Μόλις το καταλαβαίνουμε τούς σβήνουμε από την λίστα των γνωστών και των φίλων μας.
      Παρακαλώ λοιπόν τον σχολιαστή να μην κρύβεται πίσω από το δάκτυλό του , να γίνει επώνυμος και να τεκμηριώσει τους ισχυρισμούς του, προκειμένου να πληροφορηθούμε κι εμείς οι ανυποψίαστοι τι συνέβη στην χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.
      Επειδή εγώ δεν κατάλαβα και δεν ξέρω τον παρακαλώ να γίνει πιό σαφής.

      Α.Φ.

      Διαγραφή
    2. Επειδη εγω δεν εχω τελειωσει το πανεπιστημιο, ξερω οτι ρουφιανος ειναι αυτος που κανει καταγγελιες στην αστυνομια και οπου αλλου μπορει ετσι ωστε να εκβιασει καταστασεις και να γινει η δουλεια του...Τωρα παλι αν δεν καταλαβατε μερικοι μαλλον ειστε εξω απο τα πραγματα τελειως, η δεν θελετε να καταλαβεται γιατι αν αρχησουμε να λειτουργουμε ολοι ετσι θα φαμε τις σαρκες μας!!! Επωνυμος δεν θελω να γινω ακομα, να ειστε σιγουροι ομως οτι συντομα θα μας ακουσει η παραλια...!!!

      Διαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.