Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Σάββατο 30 Μαρτίου 2013

Μαρία δεν πειράζει...

Δεν τα κατάφερε να πάρει μια θέση στην τριάδα του Πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος Grappling η αθλήτρια του Α.Ο. Σκοπέλου Μαρία Παπαδοπούλου. Με μια αποδεκατισμένη Εθνική ομάδα χωρίς συμμετοχές λόγω οικονομικών προβλημάτων και κυρίως χωρίς ομοσπονδιακό προπονητή στην γωνιά της, δεν κατάφερε να προκριθεί στους τελικούς του αθλήματος.

3 σχόλια:

  1. σίγουρα δεν πειράζει Μαράκι, στις καρδιές μας είσαι πρωταθλήτρια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό θα πει δύναμη! Να έχεις στους όμως σου όλη την Ελλάδα και να προχωράς μόνη και σε αντίξοες συνθήκες. Συγχαρητήρια φιλενάδα!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αγαπητή Μαρία, από καιρό ήθελα να σ' ευχαριστήσω για όσα έχεις προσφέρει στο Νησί μας, μακάρι όλοι εμείς να μπορούσαμε να σου το ανταποδώσουμε με κάποιο τρόπο (αυτό δεν γίνεται όμως γιατί σου χρωστάμε πολλά). Ίσως ο Δήμος Σκοπέλου αν είχε σκεφτεί να σε κάνει επίτιμη δημότισσα του Νησιού, θα δείχναμε τουλάχιστον την ευγνωμοσύνη μας στο πρόσωπο σου, αφού για όλα τ' άλλα (χορηγία, οικονομική επιβράβευση, κλπ) έχουμε οικονομική κρίση (θα μας πουν). Συγχαρητήρια χαμογελαστό κορίτσι, αξίζεις πολλά.
    Υ.Γ Κάποιος γνωστός σου, που τον χαιρετάς και του χαμογελάς όταν ταξιδεύει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.