Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Παρασκευή 8 Μαρτίου 2013

Κατάληψη στην ΔΟΥ και στο ΙΚΑ Σκοπέλου

Κατάληψη πραγματοποιήθηκε το πρωί στη ΔΟΥ και το ΙΚΑ Σκοπέλου σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την πρόθεση της κυβέρνησης να τα απομακρύνει.

3 σχόλια:

  1. Αυτες η σημαιες να μην ηταν και ολοι θα ημασταν μια γροθια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ/ή,εώς ένα σημείο συμμερίζομαι την άποψή σου που δεν είναι μόνο δική σου,διότι την έχω ακούσει και απο άλλους.ΑΛΛΑ:α)Όλοι αυτοί που απήργησαν σήμερα και κατέβηκαν στο συλλαλητήριο είναι ΚΚΕδες ή ΠΑΜίτες;β)Τα αιτήματα που διετύπωσαν όλοι αυτοί οι φορείς,δεν είναι κοινά;Δεν αγγίζουν όλους τους Σκοπελίτες;
      Δεν βιώνουμε όλοι στο πετσί μας τον εξευτελισμό,την απαξίωση και την καταφρόνηση των κυβερνόντων όσον αφορά την προσπάθεια μας να συνεχίσουμε να μένουμε σε αυτό το πανέμορφο νησί;γ)Μπορεί να διαφωνείς με ορισμένα απο τα αιτήματα του ψηφίσματος.Αλλά αυτό τι σημαίνει;Δεν βρίσκεις ότι τα περισσότερα απο αυτά μας αγγίζουν και είναι ζωτικής σημασίας;δ)Το γεγονός ότι οι διοργανωτές ή οι ομιλητές μπορεί να ανήκουν στο ΚΚΕ,αυτό τι σημαίνει;Οτι αυτομάτως και εσύ γίνεσαι κομμουνιστής;Ότι είναι κάποια αρρώστια και φοβάσαι μην κολλήσεις;Ότι επειδή αναδείχνουν πρώτοι τα προβλήματα του τόπου μας,φοβάσαι να συστρατευθείς, μόνο και μόνο γιατί κάποιοι θερμόαιμοι ανέρτησαν σημαίες του ΠΑΜΕ;
      Αγαπητέ/ή,τα προβλήματα είναι πολλά.Επιλογή του καθενός είναι η ψήφος του.Το θετικό είναι ότι οι Σκοπελίτες ανταποκριθήκαν στο κάλεσμα αυτό,με αυτή την μεγαλειώδη για τη ΣΚΟΠΕΛΟ συμμετοχή και ότι σηκωθήκαν απο τους καναπέδες τους.Εύχομαι την επόμενη φορά να γίνουμε όλοι μια γροθιά,πέρα απο κόμματα και συνδιασμούς για το καλό όλων όσων μένουμε εδώ. Και να δώσουμε ακόμα μεγαλύτερο παρών, και να φωνάξουμε όλοι μαζί,εώς ότου φτάσει η φωνή μας εκεί που πρέπει.Και να είστε σίγουροι ότι κάποια στιγμή,θα μας ακούσουν θέλουν δε θέλουν.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

      Διαγραφή
    2. Καλησπέρα, από τη μία γράφετε ότι η επιλογή είναι η ψήφος και από την άλλη να γίνουμε μια γροθιά πάνω από κόμματα. Κάτι δεν πάει καλά με το συλλογισμό σας διότι αυτά τα δύο είναι ασυμβίβαστα.
      Επί της ουσίας τι κατάφερε το νησί σήμερα; Αμφιβάλω αν καν έλαβαν γνώση της κινητοποίησης οι κυβερνώντες και τα αρπακτικά τους, πόσο μάλλον αν ίδρωσε το αυτάκι τους. Αν θέλουμε αποτέλεσμα άλλος είναι ο τρόπος αλλά εκεί χρειάζεται ομοψυχία και θάρρος σύγκρουσης. Επί παραδείγματι τους 2 καλύτερους μήνες της σεζόν Ιούλιο-Αύγουστο να μην αποδοθεί ΦΠΑ από καμία σκοπελίτικη επιχείρηση. Κάποια στιγμή θα έρθουν να μας μαζέψουν, εκεί τι θα γίνει; Θα υπάρξει υπαναχώρηση ή θα γίνουμε Κερατέα και Σκουριές;
      Καλά τα παραμύθια των δήθεν αγώνων αλλά η προοπτική δε φαίνεται πουθενά και γι' αυτό ακριβώς είναι δήθεν. Τι κερδήθηκε για το λαό τα τελευταία 10 χρόνια από τις μονοήμερες ή διήμερες απεργίες; Τίποτε απολύτως. Τα τσακάλια όμως που ονομάζονται μεγαλοσυνδικαλιστές μια χαρά την έχουν βολέψει τη δουλειά.
      Η επανίδρυση και επαναπροσδιορισμός των όρων πολίτης και σωματείο είναι η μόνη λύση για να δούμε ότι όντως μας συμφέρει να γίνουμε μια γροθιά. Με το βόλεμα του εφησυχασμού των συνειδήσεών μας πίσω από την ψήφο και τους εκλεγμένους ο λαός δεν κατάφερε ποτέ τίποτα.
      Όπως σωστά αναφέρει σε άλλο άρθρο του μπλογκ ο κύριος Οικονόμου, το Σύνταγμα είναι το παραβάν που χωρίζει τις ζωές μας από το άβατο που λαμβάνει μέρος το πάρτι των λίγων που μας καταδυναστεύουν. Και εμείς το μόνο που κάνουμε είναι να εκχωρούμε το δικαίωμα της γνώμης και της συνδιαμόρφωσης της πολιτικής σε κάτι τυχάρπαστα ανδρείκελα κάθε λίγα χρόνια.

      Αυτό που επιβάλλεται να γίνει είναι Γενική Απεργία με αποκλειστικό αίτημα τη διάλυση τη Βουλής και τη σύγκληση Έκτακτης Εθνοσυνέλευσης για να ξεκαθαρίσει μια και καλή από τι πάστα είναι φτιαγμένοι οι νεοέλληνες.

      Διαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.