Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τετάρτη 13 Μαρτίου 2013

Σχολή Βασικών Αεροπροσκοπικών Γνώσεων

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στην Αλόννησο, από 8 μέχρι 10 Μαρτίου, η 25 Σχολή Βασικών Αεροπροσκοπικών Γνώσεων. Συμμετέχοντες παιδιά ηλικίας 16 και άνω, απο την Αλόννησο, τη Σκόπελο, τα Τρίκαλα, την Καρδίτσα και την Θεσσαλονίκη γέμισαν τα σακίδια τους με εμπειρίες και γνώσεις μοναδικές, με θέμα την Αεροπορία, τον Αερομοντελισμό, τα Αεραθλήματα και πολλά άλλα.
Το τριήμερο αυτό που διοργανώθηκε απο το σύστημα της Αλοννήσου και τον αρχηγό τους Νίκο Παπαγιάννη καθώς και τα παιδιά του Συστήματος του, μαζί με εκπαιδευτές της Εφορείας Αεροπροκόπων άφησε σε όλους μας τις καλύτερες...
εντυπώσεις και ελπίζουμε να γίνουν κι άλλες τέτοιες σχολές στα νησιά μας για να μπορέσουν τα παιδιά να έρθουν σε επαφή με πιο εξειδικευμένα θέματα όπως αυτό.
Ευχαριστούμε θερμά τους Εκπαιδευτές μας για τις γνώσεις που μας μετέφεραν, το Σύστημα της Αλοννήσου για την φιλοξενία και την άρτια οργάνωση και ευχόμαστε και οι Δήμοι μας να είναι την επόμενη φορά δίπλα μας σε τέτοιες σημαντικές διοργανώσεις.
1ο Σύστημα Προσκόπων Σκοπέλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.