Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τετάρτη 27 Μαρτίου 2013

Ιδρυτική διακήρυξη της Επιτροπής Αγώνα για το μέλλον του Λιμένα Σκιάθου

Η Επιτροπή συστάθηκε για να αγωνιστεί και να στηρίξει τη ΔΕΔΗΛΩΜΕΝΗ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ (όπως αυτή εκφράστηκε δια στόματος του Δημάρχου Σκιάθου, κ. Ν. Πλωμαρίτη) ΣΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΜΑΡΙΝΑΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟ ΦΕΚ 799 ΤΟΥ 1999 καθώς και για την ευρύτερη ορθολογική ανάπτυξη του Λιμένα της Σκιάθου στο σύνολό του.
Κατά συνέπεια η Επιτροπή Αγώνα για το μέλλον του Λιμένα της Σκιάθου ΤΑΣΣΕΤΑΙ ΥΠΕΡ της δημιουργίας Τουριστικού Λιμένα (Μαρίνας), του οποίου το μέγεθος δεν θα είναι δυσανάλογο σε σχέση με το μέγεθος του μικρού μας τόπου και θα ΣΤΟΧΕΥΕΙ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΣΚΙΑΘΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΗΜΕΡΙΑ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΗΣ.
Ο Τουριστικός αυτός Λιμένας θα πρέπει να είναι προσαρμοσμένος στην αισθητική του τοπίου, να σέβεται την πολιτιστική μας κληρονομιά, να λαμβάνει υπόψη του τις πραγματικές δυνατότητες της τουριστικής ανάπτυξης του νησιού μας και να ...
ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.
Θα πρέπει να εξασφαλίζει την απρόσκοπτη λειτουργία του αεροδρομίου και τη ρεαλιστική ανάπτυξη ενός σύγχρονου Επιβατικού – Εμπορικού Λιμένα.
Η Επιτροπή θα δημοσιοποιεί και θα προωθεί κάθε ιδέα, πρόταση ή παρατήρηση που θα τίθεται υπόψη της από οποιοδήποτε φορέα, κοινωνική ομάδα ή πρόσωπο.
Θα οργανώνει τον αγώνα για την επίτευξη των παραπάνω στόχων με τις εξής δραστηριότητες:
Α. Την πλήρη και σε βάθος ενημέρωση των κατοίκων της Σκιάθου
Β. Την έμπρακτη και αγωνιστική συμμετοχή των κατοίκων στη διεκδίκηση των δικαίων αιτημάτων τους.
Γ. Τη νομική ή και πολιτική ακύρωση της προτεινόμενης με το ΦΕΚ 799 Δ / 1999 Μαρίνας και την αποδέσμευσή της από το ΤΑΙΠΕΔ καθώς και κάθε εκτρωματικής και βίαιης επέμβασης στο νησί μας.
Η Επιτροπή καλεί ΟΛΟΥΣ τους κατοίκους του νησιού μας, τους απανταχού Σκιαθίτες, τους φίλους και τους εραστές της Σκιάθου, να αγωνιστούμε ενωμένοι σε συνεργασία με τον Δήμο Σκιάθου και το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Σκιάθου, για να προσφέρουμε στον τόπο μας το μέλλον που του αξίζει.
Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.