Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2013

Στο λιμάνι θα συγκεντρωθούν τα πλαστικά καπάκια...

Αναβάλλεται για το Σάββατο 23 Νοεμβρίου γιατί το «Ευαγγελίστρια» δεν θα πιάσει αύριο στο λιμάνι Σκοπέλου
Σεπτέμβριος 2012 / λιμάνι Σκοπέλου
Το Σάββατο 16 Νοεμβρίου στις 10 π.μ. στο λιμάνι Σκοπέλου θα συγκεντρωθούν τα καπάκια των μπουκαλιών που μαζεύτηκαν από πολλούς Σκοπελίτες και θα σταλούν στο «Σύλλογο Παραπληγικών Λαμίας», ο οποίος τα ανταλλάσσει με αναπηρικά καροτσάκια και άλλα υποστηρικτικά όργανα.

Ο μεγάλος αριθμός των καπακιών θα παραδοθεί αύριο στο φορτηγό πλοίο «ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑ ΣΚΟΠΕΛΟΥ» κατόπιν συνεννόησης του Γραφείου Εθελοντισμού του Δήμου Σκοπέλου με τον υπεύθυνο του πλοίου Σταμάτη Καλογιάννη.
Όποιος/α έχει συγκεντρώσει πλαστικά καπάκια και δεν τα έχει παραδώσει κάπου, μπορεί να τα φέρει αύριο το πρωί στο λιμάνι Σκοπέλου
Να υπενθυμίσουμε (κλικ) ότι τον Σεπτέμβριο του 2012 παραδόθηκαν πάνω από 65.000 πλαστικά καπάκια, μια ενέργεια που έγινε είδηση σε εκατοντάδες μέσα μαζικής ενημέρωσης (κλικ) και πρόβαλλε θετικά την Σκόπελο.

3 σχόλια:

  1. τελικα τι θα γινει με τα καπακια ?????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Υπάρχουν δυσκολίες για την μεταφορά τους. Θα υπάρξει νέα ενημέρωση όταν λυθεί το πρόβλημα.

      Διαγραφή
    2. καλημερα! σ ευχαριστω φλε Γιωργο! καλο Σαβ.κο!!!!!!!!!

      Διαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.