Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2013

Πανηγύρι στους Άγιους Ταξιάρχες στο Βάτο

Το Σάββατο 9 Νοέμβριου 2013 θα γίνει η πανηγυρική Θεία Λειτουργία στο γραφικότατο ξωκκλήσι των Αγίων Ταξιαρχών στην περιοχή «Βάτο».
Μετά τον Όρθρο και την Θεία Λειτουργία και το αντίδωρο θα υπάρξει το καθιερωμένο γλέντι.
Διαβάστε ΕΔΩ τι γίνεται στο πανηγύρι.

4 σχόλια:

  1. που ειναι αυτη η περιοχη βρε παιδια???
    καλησπερααααααααααααααααααααααααααααα :))))

    ε.κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τερματίζεις τον δρόμο για μοναστήρια-Παλούκι και ξεκινάει το μονοπάτι για τον Αη Ταξιάρχη, το οποίο στην αρχή του είναι κοινό με αυτό που πάει στην Αγ. Άννα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είναι πολύ όμορφα, και η διαδρομή και η εκκλησιά αλλά και η ζεστασιά του κόσμου που μαζεύεται εκεί!! Ελεάνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ειχα την πολυ καλη τυχη να βρεθω στο αγιο αυτο μερος ενα χρονο πριν στην γιορτη των ταξιαρχων και ξαναζησα πραγματικο πανηγυρι.βλεπω τον υπεροχο πατερ να κανει την θεια λειτουργια, οι κυριες να ετοιμαζουν τα φαγητα,ο νικος να προσφερει κρασι,και να αρχισει ο χορος και το τραγουδι.το κεφι ξεχυλιζε,η συγκινηση μας πλημμυριζε ολους και η χαρα ηταν πηγαια.δεν θα ξεχασω ποτε τον νικο και την αλεξανδρα που φροντισαν το πανηγυρι,τις καλες κυριες και τους ανδρες που βοηθησαν.να ειναι παντα καλα,να τους βοηθανε οι αγιοι αυτους και ολους τους πανηγυριωτες.αξιζει να πατε.θα σας μεινει αξεχαστο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.