Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2013

Η Σκιάθος στην τουριστική έκθεση WTM του Λονδίνου

Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η παρουσία της Σκιάθου στη διεθνή τουριστική έκθεση WTM στο Λονδίνο, η οποία διήρκεσε από την Δευτέρα 4 Νοεμβρίου μέχρι και την Πέμπτη 7 Νοεμβρίου.
Για πολλοστή χρονιά συμμετέχει ο Δήμος Σκιάθου με δικό του περίπτερο, έχοντας ως στόχο την προσέλκυση ακόμη περισσότερων τουριστών στη διάρκεια της νέας σεζόν. Αντιπροσωπεία του Δήμου Σκιάθου, αλλά και επιχειρηματίες του νησιού βρέθηκαν στη βρετανική πρωτεύουσα και πραγματοποίησαν επαφές με παράγοντες του εξωτερικού, προκειμένου να ενισχυθεί ακόμη περισσότερο το κύμα των Βρετανών τουριστών, οι οποίοι αποτελούν εκ των πραγμάτων το κέντρο βάρους στο σύνολο των αλλοδαπών επισκεπτών του νησιού.
Στο πλαίσιο εκτεταμένου προγράμματος εκθεσιακής συμμετοχής που διασφαλίζει την παρουσία δημοφιλών προορισμών των Βορείων Σποράδων ο Δήμος Σκιάθου συμμετέχει ως εκθέτης όπως και άλλοι top τουριστικοί προορισμοί από όλο τον κόσμο. H Σκιάθος, η κοσμοπολίτισσα των Βορείων Σποράδων, έχει συγκεντρώσει την προσοχή των επισκεπτών της έκθεσης αξιοποιώντας τις ευνοϊκές συνθήκες της αγοράς με τις νέες απευθείας πτήσεις από βρετανικές πόλεις προς τον διεθνή αερολιμένα Σκιάθου JSI « Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης ».
Το περίπτερο της Σκιάθου επισκέφθηκε και η υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη, όπου την καλωσόρισε ο κ. Αριστείδης Δερβένης, συνιδιοκτήτης...
του ξενοδοχείου Skiathos Palace, εκδηλώνοντας την πρόθεση των ξενοδόχων και τουριστικών πρακτόρων του νησιού για συνέργειες και στοχευμένες δράσεις στο άμεσο μέλλον.
Στην έκθεση WTM του Λονδίνου επίσης συμμετείχαν ο Δήμαρχος Σκιάθου Ν. Πλωμαρίτης, ο κ Αλέξανδρος Ευσταθίου, τουριστικός πράκτορας dolphin of skiathos, ο κ. Στερεόπουλος Σέργιος,τουριστικός πράκτορας Gats travel , ο κ. Αργύρης Μεργιάς, υπεύθυνος τουριστικής προβολής Δήμου Σκιάθου.
Παράλληλα είναι σημαντικό το γεγονός ότι κατέχει περίοπτη θέση στην ηλεκτρονική ιστοσελίδα του World Travel Market βραβευμένη φωτογραφία, η οποία παρουσιάζει ακτή της Σκιάθου και ως εκ τούτου εκτιμάται ότι θα συμβάλει αποφασιστικά στην προσέλκυση και νέων εν δυνάμει επισκεπτών του νησιού και των Βορείων Σποράδων κατ’ επέκταση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.