Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2013

Με σοβαρό πρόβλημα ο βιολογικός στη Σκόπελο

Βλάβη σε τμήμα του βιολογικού έχει σαν αποτέλεσμα λύματα να αναβλύζουν στην περιοχή του Αγίου Τρύφωνα και να φτάνουν σχεδόν μέχρι τον Άγιο Ρηγινάκη.
Η βλάβη είναι γνωστή απο το πρωί, αλλά δεν πρόκειται να επισκευαστεί μέχρι αύριο το μεσημέρι, αφού τότε θα έρθει το ανταλλακτικό απο το Βόλο!
Οι μεν (περίοικοι) διαμαρτύρονται γιατί δεν μπορούν να φτάσουν στα σπίτια  / κτήματά τους χωρίς να κινδυνεύουν να λερώθουν, ενώ διαμαρτύρονται και για την έντονη δυσοσμία, οι δε (ΔΕΥΑΣ) απαντούν ότι συμβαίνουν αυτά και κάνουν ό,τι μπορούν για να διορθώσουν την βλάβη.

5 σχόλια:

  1. Τα χειρότερα έπονται ...........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλά μας τάλεγε κάποιος αλλά ποιος να τον ακούσει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τζάμπα λίπασμα για τα κτήματα... Τυχερούληδες !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΥΓΝΩΜΗ. ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΚΑΛΑ. ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ. ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΚΕΙ Ο ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΓΙΑΤΙ ΒΟΛΕΥΕ. ΒΟΛΕΥΕ ΚΑΙ ΤΟΝ κ.ΠΕΡΙΣΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΥΤΟΥ ΕΞΟΧΟΤΗΤΑ κ. ΚΕΣΜΕΤΖΗ. ΤΟ ΑΝΤΛΙΟΣΤΑΣΙΟ ΤΟΥ ΑΗ ΡΗΓΙΝΑΚΙ ΦΤΙΑΧΤΗΚΕ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΑΔΕΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΡΕΜΑ, ΕΝ ΜΙΑ ΝΥΚΤΙ. ΤΟ ΒΛΕΠΑΜΕ ΑΛΛΩΣΤΕ. ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΝΑΣΤΑ ΚΑΘΟΜΑΣΤΑΝ.ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝΕ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΛΑ. ΦΤΙΑΧΤΗΚΕ ΓΙΑΤΙ ΧΑΝΑΜΕ ΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΚΑΙ Η ΕΠΙΒΛΕΨΗ (ΔΕΥΑΣ) ΗΤΑΝ ΠΛΗΜΕΛΗΣ. ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΠΑΝΕ ΟΙ ΑΓΩΓΟΙ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ. ΜΕΡΑ ΠΑΡΑΜΕΡΑ ΤΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΤΗΣ ΔΕΥΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ. Ο ΔΡΟΜΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΚΑΙ ΓΕΜΑΤΟΣ ΛΑΚΚΟΥΒΕΣ. ΤΑ ΛΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΤΡΕΧΑΝ ΓΙΑ 8 ΩΡΕΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΕΧΕΙ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΟΤΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΝΕ , ΟΙ ΠΕΡΙΟΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΙ ΝΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΗΠΑΤΗΤΙΔΑΣ, ΜΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥΣ.ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΑΣ ΓΡΑΨΩ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΒΓΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΜΟΥ. ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΓΩ ΧΑΛΙΕΜΑΙ. ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ. ΑΣ ΗΤΑΝ ΤΟΥ ΚΕΣΜΕΤΖΗ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΝΑΓΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΚΕΙ. ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΓΟΡΑΣΕ ΣΤΑ ΨΗΛΩΜΑΤΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΘΕΑ,ΟΤΑΝ ΗΡΘΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ.ΑΝΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΥΠΟΜΟΝΗ ΘΑΡΘΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΟ, ΘΑ ΜΠΑΛΩΘΕΙ, ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΜΕΧΡΙ ΟΙ ΙΘΥΝΟΤΕΣ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ (ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ Η ΗΛΙΚΙΑ ΤΟΥΣ ) ΥΠΟΜΟΝΗ ΛΟΙΠΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. μοσχοβολαν οι γειτονιες

    βιολογικο λιπασμα απο τα δικα μας κακα

    κινδυνος μονο απο την ΤΡΟΙΚΑ ΚΑ Ι ΤΟΥΣ ΘΕΑΤΡΙΝΟΥΣ

    ΤΟΥ ΝΑΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ.

    ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΟ .ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΝΑΤΕ.

    ΩΣ ΠΟΤΕ ΟΜΩΣ ????

    οι υπολοιποι ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΙ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ
    ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ?????

    ΓΙΑ ΨΑΞΤΕΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.